Διαφήμιση - Advertisement
Πάτρα: Η εντυπωσιακή νύφη που βλέπετε κατέληξε στη θάλασσα με το νυφικό - Δείτε τα όσα έγιναν μετά το γάμο του ζευγαριού (Φωτό)! - TVNEWS Πάτρα: Η εντυπωσιακή νύφη που βλέπετε κατέληξε στη θάλασσα με το νυφικό - Δείτε τα όσα έγιναν μετά το γάμο του ζευγαριού (Φωτό)!

Πάτρα: Η εντυπωσιακή νύφη που βλέπετε κατέληξε στη θάλασσα με το νυφικό - Δείτε τα όσα έγιναν μετά το γάμο του ζευγαριού (Φωτό)!


Πάτρα: Η εντυπωσιακή νύφη που βλέπετε κατέληξε στη θάλασσα με το νυφικό - Δείτε τα όσα έγιναν μετά το γάμο του ζευγαριού (Φωτό)!Γαμπρός και νύφη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, σε ένα γάμο που έκρυβε εκπλήξεις ...
- Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media... Την αγαπημένη του Κατερίνα Μπάμπη παντρεύτηκε ο Νίκος Βούλγαρης το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Ανθούπολης. Το ζευγάρι πανευτυχές δέχθηκε τις ευχές φίλων και συγγενών με την συνέχεια να δίνεται στο Sao Beach Bar.
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Το γαμήλιο πάρτι κράτησε μέχρι τις 10.00 το πρωί! Όλοι οι καλεσμένοι με μαγιό, η νύφη… με το νυφικό στη θάλασσα και οι κουμπάρες σε ρόλο σερβιτόρων να «εφοδιάζουν» με σφηνάκια!

Οι φωτογραφίες από τα όσα έγιναν κάνουν το γύρο των social media, με τους χρήστες και τους φίλους του ζευγαριού, να τους εύχονται να ζήσουν ευτυχισμένοι...
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Πηγή: dete.gr