Διαφήμιση - Advertisement
Διαζύγιο «βόμβα» για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έπειτα από 14 χρόνια γάμου - TVNEWS Διαζύγιο «βόμβα» για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έπειτα από 14 χρόνια γάμου

Διαζύγιο «βόμβα» για πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έπειτα από 14 χρόνια γάμου


 

Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 14 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος χωρίζουν κοινή συναίνεση, ενώ δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006 και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν τυπικά και τα χαρτιά του διαζυγίου. Όπως είπε η δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια.

Τον Μάϊο του 2023, η Κατερίνα Λάσπα είχε ερωτηθεί για τις φήμες διαζυγίου από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο. «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε» είχε πει στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.