Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Στα μαχαίρια Δήμητρα Βαμβακούση και Κατερίνα Δαλάκα; Τι έχει συμβεί - TVNEWS Survivor: Στα μαχαίρια Δήμητρα Βαμβακούση και Κατερίνα Δαλάκα; Τι έχει συμβεί

Survivor: Στα μαχαίρια Δήμητρα Βαμβακούση και Κατερίνα Δαλάκα; Τι έχει συμβεί




Φήμες θέλουν τις δύο πρώην παίκτριες του Survivor και πρώην κολλητές να βρίσκονται στα μαχαίρια μετά το τέλος του φετινού ριάλιτι επιβίωσης! Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν οι δύο παίκτριες που έφτασαν μαζί στον τελικό του Survivor τα έχουν σπάσει και ο λόγος είναι κάτι που σίγουρα δεν φαντάζεστε αφού δεν υπάρχει άντρας που να εμπλέκεται στον τσακωμό αλλά όπως αναφέρουν διάφοροι ο λόγος είναι επαγγελματικός!!

Η αλήθεια όμως μάλλον δεν είναι αυτή αφού η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που σύστησε στην Δημήτρα Βαμβακούση τον Λάμπρο Χούτο ο οποιος δραστηριοποιείται πλέον ως μάνατζερ και υπάρχει μάλιστα και η ανάλογη φωτογραφία στο διαδίκτυο της νεαρης παίκτριας με τον πρώην ποδοσφαιριστή σε ακριβό εστιατόριο της Αθήνας όπου είχαν βρεθεί για να συζητήσουν το μέλλον της.
Φυσικά όλα αυτά μπορεί να είναι και απλές φήμες για να υπάρξει κάποιος ντόρος το θέμα όμως είναι ότι κυκλοφορεί η φήμη ότι οι δύο πρώην Survivors πλέον δεν μιλιούνται!
Θα σας ενημέρωσουμε με οτιδήποτε νεότερο