Μια γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για αρχάριους για να απολαύσετευπέροχα πιτάκια με σοκολάτα με 2 μόνο υλικά....
Υλικά
•2 φύλλα σφολιάτας 25 χ 25 εκ.
•2 μπάρες σοκολάτας Snickers των 80 γρ.
•Ζάχαρη άχνη σε σκόνη ή Cadbury σοκολάτα με φουντούκι για γαρνίρισμα [προαιρετικά]
•2 φύλλα σφολιάτας 25 χ 25 εκ.
•2 μπάρες σοκολάτας Snickers των 80 γρ.
•Ζάχαρη άχνη σε σκόνη ή Cadbury σοκολάτα με φουντούκι για γαρνίρισμα [προαιρετικά]
Εκτέλεση
1.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς και στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
2.Κόβετε το κάθε φύλλο σφολιάτας σε 16 τεμ. των 6 εκ. και κόβετε τις σοκολάτες Snickers με κοφτερό μαχαιράκι σε φετούλες των 4 χιλιοστών.
3.Τοποθετείστε 3 φετούλες σοκολάτας στο κέντρο κάθε σφολιάτας των 6 εκ. και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα κομμάτια 6 χιλ. σφολιάτας φτιάχνοντας συνολικά 16 πιτάκια. Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού πιέζετε τα άκρα περιμετρικά να κολλήσουν.
4.Ψήνετε για 10-12 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδοκοκκινίσουν. Προαιρετικά πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη ή λιώνετε μπεν μαρί Cadbury σοκολάτα με φουντούκι και περιχύνετε τα πιτάκια.
1.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς και στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
2.Κόβετε το κάθε φύλλο σφολιάτας σε 16 τεμ. των 6 εκ. και κόβετε τις σοκολάτες Snickers με κοφτερό μαχαιράκι σε φετούλες των 4 χιλιοστών.
3.Τοποθετείστε 3 φετούλες σοκολάτας στο κέντρο κάθε σφολιάτας των 6 εκ. και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα κομμάτια 6 χιλ. σφολιάτας φτιάχνοντας συνολικά 16 πιτάκια. Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού πιέζετε τα άκρα περιμετρικά να κολλήσουν.
4.Ψήνετε για 10-12 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδοκοκκινίσουν. Προαιρετικά πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη ή λιώνετε μπεν μαρί Cadbury σοκολάτα με φουντούκι και περιχύνετε τα πιτάκια.