Διαφήμιση - Advertisement
Τέλος εποχής στο Mega: Ποιος αποχώρησε μετά από 26 χρόνια; - TVNEWS Τέλος εποχής στο Mega: Ποιος αποχώρησε μετά από 26 χρόνια;

Τέλος εποχής στο Mega: Ποιος αποχώρησε μετά από 26 χρόνια;


Ανακατατάξεις αναμένονται να ακολουθήσουν στο Δ.Σ. του Μεγάλου καναλιού μετά από αποχώρηση ενός πολύ σημαντικού προσώπου....




Ο Ηλίας Τσίγκας αποφάσισε να κλείσει οριστικά την πόρτα του Mega καθώς υπέβαλε την παραίτησή του στις 31 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία ιστορική αλλαγή στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό καθώς διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος επί 19 συναπτά έτη, ενώ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «η ψυχή του Mega».
Δεν πρόκειται για ξαφνική αποχώρηση, καθώς ο Ηλίας Τσίγκας είχε αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου το Δεκέμβριο του 2013. Ωστόσο μετά από πίεση των μετόχων παρέμεινε ως μέλος του Δ.Σ. στο Mega, για δύο ακόμη χρόνια. Έτσι λοιπόν πριν λίγες μέρες, έστειλε επιστολή στο Δ.Σ. της Τηλετύπος Α.Ε. όπου και γνωστοποίησε την οριστική παραίτησή του.

Πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη αποχώρηση, καθώς έρχεται σε μία περίοδο για το κανάλι όπου μετρά αρκετές «πληγές». Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Reallife, άλλα δύο στελέχη βρίσκονται ήδη με το ένα πόδι εκτός, ένα εκ των οποίων θα αποχωρήσει στο τέλος του μήνα.