Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 19-5: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - TVNEWS Survivor Spoiler 19-5: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor Spoiler 19-5: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


 


Για ακόμα μία φορά οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί δεν έλειψαν ούτε στο επεισόδιο της Τετάρτης (18/05) του Survivor, την ημέρα μάλιστα που θα γίνονταν γνωστοί και οι άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πρωταγωνιστής αυτών των εντάσεων είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος βλέπει ένα σχέδιο εξόντωσής του από το παιχνίδι. Για αυτόν τον λόγο χθες στο συμβούλιο του νησιού και μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας, ξέσπασε με την απόφαση των συμπαικτών του να βγάλουν πρώτο στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο ίδιος είδε ότι αυτό είναι ένα σχέδιο εναντίον του καθώς ο Σπύρος θα έχει περισσότερο χρόνο να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό για να ζητήσει την παραμονή του.

Από την άλλη, ο Τάκης ήταν σίγουρος πως θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά δεν θα είχε μπροστά του τόσο χρόνο για να στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές. Μάλιστα άφησε αιχμές πως ο Σπύρος έχει πληρώσει έξω κόσμο για να τον ψηφίζουν και να παραμένει στο Survivor εις βάρος άλλων καλύτερων παικτών. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, ο Τάκης απομονώθηκε και θέλησε να φτιάξει τη δική του καλύβα και να είναι χωριστά από όλους. 

Στο συμβούλιο ο Τάκης Καραγκούνιας βγήκε υποψήφιος από την κάλπη ενώ η Στέλλα Ανδρεάδου υπέδειξε για τρίτο υποψήφιο τον Σταθη Σχίζα.

Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι οι Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας

Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Δείτε ΕΔΩ