Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 25-4: Ποιος ταξιδεύει στο Μαϊάμι αν και η ομάδα του έχασε - TVNEWS Survivor spoiler 25-4: Ποιος ταξιδεύει στο Μαϊάμι αν και η ομάδα του έχασε

Survivor spoiler 25-4: Ποιος ταξιδεύει στο Μαϊάμι αν και η ομάδα του έχασε


 


Όπως ανακοινώθηκε στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (19/4), ο Γιώργος Λιανός χρειάστηκε να φύγει για κάποιες υποχρεώσεις που είχε στην Ελλάδα και έτσι τη θέση του στην παρουσίαση του παιχνιδιού παίρνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έρχεται με μερικά εξαιρετικά δώρα για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Άλλωστε είναι γνωστό πως κάθε φορά που ο Τούρκος παραγωγός αναλαμβάνει την παρουσίαση του παιχνιδιού, τα έπαθλα είναι πολύ μεγάλα και οι παίκτες τον περιμένουν πώς και πώς.

Αυτή τη φορά ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπαίνει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και με την άφιξή του στον χώρο του αγωνίσματος, τους ανακοινώνει πως το έπαθλο που περιμένει την νικήτρια ομάδα είναι ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, κάτι που αν θυμάστε είχε δώσει και πέρυσι στους παίκτες.

Στο μέτωπο της παραλίας, οι εντάσεις στην Μπλε ομάδα καλά κρατούν, με τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη να ισχυρίζονται πως οι συμπεριφορές άλλαξαν σημαντικά απέναντί τους από την στιγμή που παρέμειναν στον παιχνίδι.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής, έξαλλος με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον κατηγορεί για διπροσωπία και μάλιστα σχολιάζει πως η στάση του έχει αλλάξει καθώς αυτές τις μέρες θα παρουσιάζει το παιχνίδι ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα o Ατζουν Ιλιτζαλί  θα παρουσιάσει το μεγάλο έπαθλο, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Μια από τις αγαπημένες πόλεις του Τούρκου παραγωγού. Και η ομάδα που θα κερδίσει θα πάει απευθείας στη πόλη για να απολαύσει τις ομορφιές της.Ωστόσο, θα γίνουμε μάρτυρες ενός τραυματισμού του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ο οποίος φαίνεται να σφαδάζει από τους πόνους στο trailer και κρατά το χέρι του με δάκρυα στα μάτια.  

Δείτε το trailer ΕΔΩ 

Ποια ομάδα κερδίζει το ταξίδι στο Μαϊάμι; 

Οι κόκκινοι είναι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο για το ταξίδι στο Μαϊάμι ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ταξίδι θα είναι μαζί τους ο Τάλα και ο Άρης Σοϊλέδης.

Χαμός!!! Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει ένα ακόμα τεράστιο έπαθλο την Τρίτη 26/4 και ποιοι παίκτες ξανά από τη χαμένη ομάδα πήγαινουν μαζί τους.