Διαφήμιση - Advertisement
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οργισμένη αντίδραση μόλις έμαθε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης προτίθεται να κάνει τεστ πατρότητας - TVNEWS Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οργισμένη αντίδραση μόλις έμαθε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης προτίθεται να κάνει τεστ πατρότητας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οργισμένη αντίδραση μόλις έμαθε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης προτίθεται να κάνει τεστ πατρότητας


 


Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη μετά την πρόθεση του 30χρονου να προβεί σε τεστ πατρότητας για την Μαλένα και την Ίριδα. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος“, η πρόθεση -αν όχι απόφαση- του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA, για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι πατέρας της Μαλένας και της Ιριδας, έχει προκαλέσει «εκνευρισμό και θυμό» στην πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία διά παν ενδεχόμενο και μάλιστα μετ’ επιμονής πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» επιχείρησε να καταγράψει τις αντιδράσεις της εν διαστάσει συζύγου του Μάνου, μόλις αυτή πληροφορήθηκε την παραπάνω διάδοση, ότι δηλαδή ο σύζυγός της που μέχρι και πριν από την σύλληψη την στήριζε, αμφισβητεί πλέον πως τα δύο μικρότερα παιδιά ήταν δικά του.

«Όταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος καμάρωνε ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε στην τοπική εφημερίδα από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης. Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα παρακάτω λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί -για πρώτη φορά από πότε που βρέθηκαν σε απέναντι στρατόπεδα με τον Μάνο ως προς τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας- δικαστικά εναντίον του. Μένει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί, η τελευταία πληροφορία της «Π», ότι θα του υποβάλει μήνυση και γι’ αυτή την επιθυμία της έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο.