Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Στα μαχαίρια Δαλάκα-Βαμβακούση. Γιατί τα έσπασαν οι κολλητές του Αγίου Δομίνικου - TVNEWS Survivor: Στα μαχαίρια Δαλάκα-Βαμβακούση. Γιατί τα έσπασαν οι κολλητές του Αγίου Δομίνικου

Survivor: Στα μαχαίρια Δαλάκα-Βαμβακούση. Γιατί τα έσπασαν οι κολλητές του Αγίου Δομίνικου




Τις συνδέουν πολλά περισσότερα απ’ ότι τις χωρίζουν αλλά όπως διαρρέεται Κατερίνα Δαλάκα και Δήμητρα Βαμβακούση δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.
Μπορεί στο Survivor η Κατερίνα να την είχε υπό ένα είδος προστασίας απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες, όντας κιόλας η μικρότερη παίκτρια του Survivor μετά όμωςτο παιχνίδι οι κολλητές έπαψαν να κάνουν παρέα. Ακόμα και όταν η νικήτρια του Survivor μεσολάβησε για να αναλάβει μάνατζερ της και την Δήμητρα, ούτε και τότε έδεσε το γλυκό.

Οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν να έχει υπάρξει μια παρεξήγηση ανάμεσα στα δύο κορίτσια που τα έχει απομακρύνει!
Χαρακτηριστικό είναι ότι καμία απο τις δύο κοπέλες δεν έχει κρατήσει στο instagram φωτογραφίες που να είναι και οι δύο μαζί, δείχνοντας μας ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Η Δήμητρα έχει έρθει πιο κοντά στην Αφροδίτη παρότι ήταν στην αντίπαλη ομάδα ενώ η Κατερίνα ασχολείται με τον πρωταθλητισμό όπου προπονείται για να κατέβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το σίγουρο ότι είναι πιο πολλά αυτά που τις ενώνουν απο αυτά που τους χωρίζουν και ελπίζουμε σύντομα να τα ξανβρούνε.