Ξεχάστε την καλοκαιρία: Έρχεται ο σφοδρότερος χιονιάς "King Kong"

Ξεχάστε την καλοκαιρία: Έρχεται ο σφοδρότερος χιονιάς Έρχεται σύμφωνα με νεότερα προγνωστικά στοιχεία της γνωστής ιστοσελίδας πρόβλεψης...


καιρού Ελλάδας, ο σφοδρότερος χιονιάς ''KING KONG'' που θα σαρώσει πολλές χώρες της Ευρώπης και πιθανότατα θα σαρώσει και περιοχές της Ελλάδας !!

Ως τότε βέβαια θα έχουμε καλοκαιρία με υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή και πιθανότατα μέρες που θα θεωρηθούν ως Αλκυονίδες μέρες, καθώς θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Αυτό ωστόσο θα διαρκέσει περίπου από τις 27 Ιανουαρίου ως και τις 4-5 Φεβρουαρίου καθώς από εκεί και μετά θα εισβάλλει ψύχος και χιονιάς σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης.Ένας χιονιάς τύπου ''Snowzilla'' που χτύπησε με 1,5 μέτρο χιόνι τις ανατολικές Η.Π.Α, φαίνεται και πιθανολογείται πως θα σαρώσει και περιοχές της Ευρώπης και κυρίως των πιο βόρειων και ανατολικών της τμημάτων μετά τις 3-4 Φεβρουαρίου.

To Greek-Weather.Org επισημαίνει πως ο χιονιάς αυτός θα σαρώσει μεγάλο μέρος της βόρειας και ανατολικής Ευρώπης και τμήματα και πάλι του χιονιά αυτού θα στέλνονται προς την Ελλάδα με δριμύ ψύχος επηρεάζοντας περιοχές κυρίως της βόρειας και κεντρικής χώρας μας, με πυκνά χιόνια που σε ορισμένα μέρη ίσως ξεπεράσει και το μισό μέτρο.

Κυρίως φαίνεται προς το παρόν να επηρεάζεται από τον χιονιά ''KING KONG'' μεγάλο μέρος της Ευρώπης με τους μετεωρολόγους στην Αμερική να προειδοποιούν για παρόμοια θεομηνία και χιονοθύελλα με αυτή του ''Snowzilla'' στις ανατολικές Η.Π.Α.