Διαφήμιση - Advertisement
ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα! - TVNEWS ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα!

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα!


ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα!Κριός
Κανονικά, θα μπορούσα να σου γράψω...
μία ωραία παραγραφούλα (σελίδα, ραψωδία, βιβλίο, εξάτομη, ό,τι καταλαβαίνεις) για την παρουσία της Αφροδίτης στο Λέοντα, και τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Τι κάνει αυτό στο σεξ απίλ σου, στον τρόπο που ερωτεύεσαι, στο τι περιμένεις, στο τι είσαι διατεθειμένος/η να πεις, αφιερώσεις, κάνεις, καταθέσεις, σκαρφιστείς, ζήσεις. Κανονικά. Όμως, δεν είμαι η συνήθης αστρολόγος, κι όσο για σένα, ποια ήταν η τελευταία φορά που σε χαρακτήρισε κανείς κανονικό/ή; Χε! Άκου λοιπόν. Ο Κρόνος, κυβερνήτης του Αιγόκερω (των κοινωνικών ρόλων και της δημόσιας εικόνας σου) είναι στο Σκορπιό. Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του Σκορπιού (του σεξ και των βαθύτερων μοιρασμάτων σου) είναι στον Αιγόκερω. Αυτό, το λέμε «αμοιβαία υποδοχή» διότι κάπως έπρεπε να το πούμε και το «Δημητρούλα» το πρόλαβε για ένα καράβι η ΑΝΕΚ. Καλείσαι λοιπόν εσύ τώρα, να βάλεις σοβαρότητα, θεμέλιο λίθο, ψυχή, ουσία και δομή (Κρόνο) στη σχέση εκείνη όπου το σεξ σε βάζει σε σκέψεις ότι παίζει και να έχεις βρει το άλλο σου μισό. Καλείσαι επίσης να δοθείς σε ό,τι κυνηγάς κοινωνικά, στο αστέρι σου, στο κάλεσμά σου, στον/την Κριό που θέλεις να γίνεις, και να δοθείς απόλυτα και ερωτικά (Πλούτωνας). Σα να μην υπάρχει αύριο. Θα πάθεις πλάκα περί τα τέλη Οκτωβρίου, όταν θα διαπιστώσεις πόσο στενά είναι αυτοί οι δύο τομείς συνδεδεμένοι!
Ταύρος
Η αμοιβαία υποδοχή Κρόνου και Πλούτωνα σε Σκορπιό και Αιγόκερω αντίστοιχα (και βεβαίως το θαυμάσιο εξαγωνάκι Άρη - Πλούτωνα!)σημαίνουν ένα πράγμα, Ταυράκι. Υπάρχει ο δρόμος του/της Άλλου/ης. Εκεί όπου γίνεσαι αυτό που έχει ανάγκη ο άλλος – σάμπως θα είναι η πρώτη φορά που το κάνεις αυτό; Είναι ο δρόμος της κανονικότητας, την οποία, σα γνήσιο παιδί της Αφροδίτης σπεύδεις να υιοθετήσεις, σου πάει δε σου πάει η συγκεκριμένη κανονικότητα. Ο δρόμος του Άλλου, όμως, για σένα, Ταύρο άνθρωπο, περνά από το ζώδιο του Σκορπιού: η επαφή, το μοίρασμα, το «μαζί» επιτυγχάνεται με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα, και κυρίως, ΚΡΙΣΕΙΣ. Η παρουσία του Κρόνου εκεί, δείχνει πως αυτή τη στιγμή, το να επιλέξεις να απλώσεις ωσάν λίγο βούτυρο στο υπερβολικό ψωμί του άλλου, σε περιορίζει, σε θλίβει, σε αγχώνει. Ο δε κυβερνήτης του 7ου οίκου σου πού είναι, οέο; Στον Αιγόκερω, στον 9ο ηλιακό σου οίκο, και σε ερωτά «εσύ, χαρά μου, πού είσαι μέσα σε όλα αυτά;». Καλά θα κάνεις να απαντήσεις, γιατί άμα ρωτάει ο Πλούτωνας, απαντάμε δυνατά, καθαρά, και βαράμε προσοχή. Και μετά, άκου κι επεξεργάσου την απάντησή σου. Στρέψε την προσοχή σου σε σένα, και την εξέλιξή σου. Με τον τομέα των σχέσεών σου να απεικονίζεται από το Σκορπιό, ό,τι δεν είναι αντάξιό σου το προσπερνάς. Τελεία.
Δίδυμοι
Πρέπει να παραδεχτείς ότι κυρίως χωλαίνεις σε θέματα καθημερινότητας. Εκεί που η σούπερ ντούπερ γουάου γαμάτη ιδέα πρέπει να γίνει πράξη με ατελείωτες εργατοώρες και διαγράμματα, εκεί που η σούπερ ντούπερ γουάου γαμάτη νέα φλόγα πρέπει να γίνει σχέση και καθημερινή επαφή με τηλέφωνα, ενδιαφέρον, υποχωρήσεις…υποχρεώσεις…Ωωωπ, είπα τη λέξη – κωδικό, μάλλον, γιατί σε βλέπω πάνιασες. Έλα όμως που οι υποχρεώσεις είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να συστηθείς και να βρεις κι ένα τρόπο να συνυπάρξετε! Με τον Κρόνο εγκατεστημένο στο βαθύ και σκοτεινό Σκορπιό, ό,τι αγνοείς δεν σε αφήνει ήσυχο, αλλά σε τραβά σε ένα τέλμα όπου εσύ τελικά ΔΕΝ μπορείς να σχετιστείς βαθιά σε κανένα επίπεδο, ούτε καν στο σεξουαλικό – και σε αυτό ακριβώς το κομβικό σημείο αρχίζει ο φαύλος κύκλος στον οποίο πέφτεις τα τελευταία εχχμμ… δύο χρονάκια; Η παρουσία δε του Πλούτωνα στην ερωτική και συντροφική σου ζωή λέει πως υπάρχει, υπήρξε, έρχεται, θα έρθει, ένας άνθρωπος όπου κυριολεκτικά η ζωή θα μπορούσε να οριστεί ως προ και μετά αυτού. Λειτουργεί ως καταλύτης, και επισπεύδει, συχνά βίαια και αναπόδραστα, αυτή τη διαδικασία ενηλικίωσης και αναγέννησης. Το ότι είναι μάταιο να αντιστέκεσαι να το πω, ή το κατάλαβες από τα συμφραζόμενα;
Καρκίνος
Να το κάνω το γκάλοπ να βγω να ρωτήσω πόσοι/ες πιστεύετε στον/στην Ένα/Μία και Μοναδικό/ή, που είτε θα έρθει καβάλα στο άλογο να σας σώσει από τα δεινά, τον ΕΝΦΙΑ, το αφεντικό σας κλπ, είτε περιμένει υπομονετικά να σωθεί από σας σε πέτρινο μπαλκόνι με απαραιτήτως γιασεμί; Δε θα το κάνω, γιατί ξέρω τι όλεθρος θα προκύψει. Θα σου πω όμως, Καρκίνε, πως με Κρόνο στον Σκορπιό, στον 5ο σου ηλιακό οίκο του έρωτα και της χαράς αυτού, ο/η εραστής/ερωμένη που έρχεται (ότι έρχεται έρχεται, ντε φάκτο) δεν είναι σωτήρας, αλλά Ιεροεξεταστής. Έχει έναν τρόπο να σε ωθεί σαν καταπέλτης στην αυτοκριτική και την αυτοβελτίωση, και πριν βιαστείς να κλάψεις ή να τον κράξεις που δεν είναι τρυφερός και δεν έχει προδέρμ, αναρωτήσου αν σε έχει βοηθήσει ποτέ κανείς άλλος τόσο στο να προχωρήσεις, να κατακτήσεις, να διεκδικήσεις, να πολεμήσεις…να ζήσεις έξω από το κέλυφός σου, και μακριά από τη σιγουριά του γνώριμου πελάγους σου. Με την ταυτόχρονη παρουσία του Πλούτωνα, καταστροφέα-αναμορφωτή, στον τομέα των σχέσεών σου, καταλαβαίνεις πως το «όπως βρήκες, όχι όπως ήξερες» γίνεται αξίωμα. Ναι, με αυτές τις πλανητικές συγκυρίες αυτός που χαϊδεύει τα αυτιά σου ή/και εσένα ολόκληρο, σχεδόν ποτέ δεν είναι αυτός που θέλει, ή που μπορεί να ξέρει, το καλό σου. Με αυτές τις πλανητικές συγκυρίες η αγάπη είναι σκληρή, απαιτητική και πολύ, πολύ συγκεκριμένη. Ευτυχώς να λες που αντίστοιχα είναι τα πράγματα ΚΑΙ στο σεξ, να ξενυστάξεις λίγο από τους πουρέδες του τελευταίου καιρού!
Λέων
Με την Αφροδίτη εκ νέου ανάδρομη στο ζώδιό σου, το χαμόγελο και η γοητεία σου είναι ο καθρέφτης, το ξίφος και η ασπίδα σου, Λιοντάρι μου αστραφτερό. Σε ανανεώνει ακόμα περισσότερο εμφανισιακά – για να μη μιλήσω για την οικονομική κινητικότητα και τις ευκαιρίες που σου αφήνει στο κατώφλι σου. Όμως, οι μέρες αστρολογικά απαιτούν να κοιτάξεις έναν άλλο, λιγότερο απαστράπτοντα πλανητικό συνδυασμό. Ναι, η αμοιναία υποδοχή Κρόνου και Πλούτωνα σε Σκορπιό και Αιγόκερω αντίστοιχα, μας μιλά για έναν αναγκαίο συναισθηματικό και ερωτικό πόλεμο, προκειμένου να έχεις μία καθημερινότητα διαφορετική σε ΟΛΑ, μια ζωή όπως την ποθείς και η οποία για σένα έχει πλέον γίνει ζήτημα ζωής και θανάτου. Ο Άρης μας λέει πως, ακριβώς όπως η σεξουαλική πράξη είναι μία μάχη επικράτησης, μία συνεχής εναλλαγή ένωσης και απώθησης, έτσι και μία γενικότερη ερωτική σχέση χρειάζεται τη σύγκρουση για να πάει παρακάτω. Τώρα, ναι, οφείλω να σου πω ότι η σύγκρουση ενδέχεται να γενικευτεί στο στενό οικογενειακό σου περιβάλλον και ειδικά αν είσαι διαζευγμένος/η ή στα χωρίσματα να γίνει όλεθρος, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην Αφροδίτη, ότι δε θα σε αφήσει να τα κάνεις όλα μπάχαλο. Ή, αν τα κάνεις, θα βάλει ένα χέρι να βγεις στον αφρό!
Παρθένος
Ποιος/α υποδέχεται την ανάδρομη Αφροδίτη στο 12ο οίκο του για μία ακόμη φορά; Εσύ καμάρι μου, εσύ, και δικαίως εορτάζεις με κανονιοβολισμούς και βεγγαλικά την επιστροφή της κοινής λογικής στα καθημερινά, διότι ως γνήσιο τέκνο του Ερμή, της λογικής και της ψυχραιμίας εσύ με τα πολλά «σ΄αγαπώ/μ’αγαπάς» πετάς μεταλλαγμένο πράσινο μπιμπίκι. Δεν είναι βέβαια μόνο η λογική που σε κάνει και νιώθεις καλύτερα, μπαίνει κι η  Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό σου οίκο, φωτίζοντας το υποσυνείδητό σου και γλυκαίνοντας φόβους, φοβίες και σκιές. Αυτή λοιπόν η αισιοδοξία και η θετική διάθεση παρέα με την επικράτηση της λογικής και το μυαλό σου που παίρνει ξανά τα πάνω του δουλεύοντας με 400 στροφές το λεπτό, έλκουν δίπλα σου πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Με Κρόνο στο Σκορπιό και Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το σεξ ενδέχεται να είναι ο βασικός, κατ΄εξοχήν τρόπος είτε προσέγγισης κάποιου/ας, είτε ενός ξεσκαρταρίσματος που καιρό τώρα πρέπει να κάνεις και το αναβάλεις. Θα το επαναλάβω γιατί το έχω χιλιοπεί ήδη, αλλά είσαι Παρθένος, ζώδιο της Γης: κάθε σχέση όπου το σεξ είναι δυσλειτουργικό και το σώμα μένει ανικανοποίητο είναι μία σχέση καταδικασμένη. Ναι, λοιπόν, στη χαρά της ζωής, στο Αυγουστιάτικο φεστιβάλ των αισθήσεων και στο πανηγυρικό φθινόπωρο που έχεις μπροστά σου!
Ζυγός
Πολλή, πολλή, πολλή κινητικότητα στα επαγγελματικά σου, και γι’ αυτό το πρώτο που έχω να σου πω είναι να αφήσεις τα επαγγελματικά σου εκεί που βρίσκονται και να μην τα μπλέξεις με τα ερωτικά σου για κανένα λόγο. Βεβαίως, είναι εντελώς politically correct να μην υπερισχύσει η Αφροδίσια, αλλά η Κρόνια φύση σου (δεν ξεχνάμε ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιό σου, έτσι;) και να μη θέλεις ένα σπιτάκι περιτριγυρισμένο από τριανταφυλλιές κάπου στην εξοχή με έναν άγγελο για σύζυγο και ων ουκ έστιν αριθμός στρουμπουλά αγγελούδια για παιδιά, καθώς επίσης και λαμπραντόρ. Μπορεί να θέλεις να δείξεις το ατσάλι που κρύβεις κάτω από το βελούδο σε επικερδείς συμφωνίες και σκληρή δουλειά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, βλέποντας ένα εγχείρημά σου να ανατέλλει και να αποδίδει τα μέγιστα! Μπορεί να θέλεις να σε επαινούν ως εξαιρετικό/ή συνεργάτη/ιδα και όχι ως μπαμπά ή μαμά της χρονιάς, μπορεί να μη θέλεις να είσαι ο κύριος της κυρίας ή η κυρία του κυρίου βρε αδερφέ! Με Κρόνο στο Σκορπιό, το σίγουρο είναι ότι έχεις όλα τα μέσα και τις ευκολίες για να το πετύχεις. Με Πλούτωνα στον 4ο οίκο σου, ο μύχιος εαυτός σου αλλάζει, μεταμορφώνεται, κάποια κομμάτια σου χάνονται για πάντα και κάποια άλλα ανυπομονούν να τα ανακαλύψεις και να τα αποδεχτείς. Και για να γυρίσω στο διά ταύτα, αμαρτία δεν είναι να δυναμιτίσεις και να σαμποτάρεις όλη αυτή την αναγέννηση για τα ωραία μάτια του/της συναδέλφου του διπλανού γραφείου;
Σκορπιός
Η ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου αλλά και του κυβερνήτη σου, του Πλούτωνα, στον 3ο ηλιακό οίκο της επικοινωνίας και του άμεσου περιβάλλοντός σου δεν σε αφήνουν να μεθύσεις από το γλυκό κρασί της επιτυχίας που σε κερνάει η Αφροδίτη από το Λέοντα. Βέβαια, μαζί με τους πλανήτες, φρένο στο μεθύσι αυτό μπορεί να βάζουν και οι φίλοι σου, οι οποίοι όπως συμβαίνει με κάθε Σκορπιό είναι ελάχιστοι και αξίζουν το βάρος τους σε χρυσάφι, σου προσφέρουν την αντικειμενική τους ματιά, σοφές συμβουλές και κάτι ακόμα πιο πολύτιμο: την δυνατότητα να δεις πράγματα και καταστάσεις που σε ταράζουν συναισθηματικά από μία άλλη οπτική γωνία. Διότι ναι, παρά το εξωτερικό σου ατσαλάκωτο και ατάραχο περίβλημα, ταράζεσαι συναισθηματικά και μάλιστα πολύ. Σα να προσπαθείς να σβήσεις τη φωτιά με βενζίνη, θα έλεγα αν ήμουν ο Ντέιβιντ Μπάουι, μια απλή αστρολόγος είμαι όμως, και σου λέω πως υπάρχει λόγος που δεν μπορείς ακόμα να δώσεις τις μάχες που θες, ή να κάνεις το σεξ που θες όπως θες. Άσε τον Κρόνο να ολοκληρώσει το έργο της δόμησης ενός καινούργιου εαυτού σου, άσε την Αφροδίτη να σου κάνει τρελές δημόσιες σχέσεις και να σε πλασάρει ως το επόμενο hot person στον τομέα σου, και μετά όρμα. Άλλωστε ξέρεις πόσο καλό είναι το σεξ (και όλα μα όλα τα άλλα) όταν είσαι σε θέση ισχύος!
Τοξότης
Είσαι που είσαι άσυλο ανιάτων και κυκλοθυμικός/ή ως εκεί που δεν παίρνει αφ΄εαυτού σου, έχεις και το φρένο/γκάζι στον 12ο ηλιακό σου οίκο, ήρθε κι έδεσε το περγαμόντο μες το ντάλα καλόκαιρο.  Κρόνος στο Σκορπιό σημαίνει πως δεν ελέγχεις τα νεύρα σου. Το ότι δεν ελέγχεις το στόμα σου δεν το θίγουμε γιατί είναι μόνιμο, και το θεωρούμε κληρονομικό χάρισμα πλέον, δεν ασχολούμαστε. Σημαίνει πως δεν μπορείς να αποφασίσεις μεταξύ μάχης ή συνθήκης. Δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θα διεκδικήσεις ή αν θα αποδεχτείς μία κατάσταση μαραζώνοντας. Με την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό σου οίκο των ταξιδιών, του οράματος, των οριζόντων, αυτό που σου φωνάζουν προφανώς τα άστρα είναι πως όταν κοιτάς από ψηλά α) μοιάζει η γη με ζωγραφιά και β) βλέπεις το πρόβλημα σφαιρικά και άρα καλύτερα. Απόσταση λοιπόν, χίλιες φορές απόσταση, πόσο μάλλον που ευνοούνται οι πάσης φύσης συναισθηματικές, ερωτικές και σεξουαλικές καταστάσεις στο ταξίδι, στις μετακινήσεις, στο εξωτερικό, με ξένους, κλπ. Έξτρα μπόνους, ο/η ξένος/η να είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερα ανοιχτής κι ενδιαφέρουσας νοοτροπίας και κουλτούρας και να σε ταξιδεύει όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά και πνευματικά. Κι όλοι μα όλοι ξέρουμε πως αν υπάρχει κάτι που σε κρατά ζωντανό/ή, σε κίνηση και σε παιχνίδι, είναι αυτό ακριβώς, Τοξότη!
Αιγόκερως
Μετά το γειτονάκι σου τον Τοξότη, ακόμα ένας/μία στου οποίου την ερωτική ζωή ευνοούνται οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι σπουδές κι οι επαφές με το εξωτερικό και τους ξένους είσαι εσύ, Αιγόκερε. Θα μου πεις «μα ντάλα του καλοκαιριού, όλοι κάνουνε σεξ στα νησιά κι εγώ να πα να γραφτώ για μεταπτυχιακό; Γιατί τέτοια καντήφλα, πόσο Κρόνος πιά;» Πολύς, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας! Με την Αφροδίτη στον τομέα του σεξ είσαι ανεκτίμητος στα μάτια του/της συντρόφου σου, που είναι έτοιμος/η να σου δώσει κέφι, χαρά, έρωτα, λατρεία, θαυμασμό για αντάλλαγμα. Ναι, καλά κατάλαβες, πάλι εσύ είσαι αυτός/ή που στηρίζει/ντύνει/νοικοκυρεύει, αλλά τουλάχιστον ακούς ένα ευχαριστώ και εισπράττεις θέρμη κι ερωτικό ενθουσιασμό εις αντάλλαγμα. Το φλερτ είναι αναζωογονητικό, και ακριβώς όπως σου αρέσει: όχι άμεσο, όχι χυδαίο, αλλά υπαινικτικό, ευφυές και σπινθηροβόλο. Η κυριολεκτική απόσταση που μπορεί να ισχύσει για λίγο σε μία σχέση λόγω δουλειάς καλύπτεται γαργαλιστικά με καυτά μηνύματα, emails και νυχτερινά τηλεφωνήματα που, αν ας πούμε ακούν οι υπάλληλοι της εταιρίας τηλεφωνίας το τι λέγεται, μπορεί και να λυθεί το πρόβλημα υπογεννητικότητας της χώρας μας!
Υδροχόος
7ος οίκος (Λέοντας). Ο τομέας του Άλλου, ο δείκτης του τι μας συμπληρώνει. Εγώ, Λάμψη, Γενναιοδωρία, Παιχνίδι, Χαρά. Ναι, το ζώδιο του Λέοντα απέναντί σου ως 7ος ηλιακός σου οίκος είναι πρωτίστως μία συνεχής υπενθύμιση σε σένα, που Κύριος οίδε πόσο αντικοινωνικός και μισάνθρωπος μπορείς να γίνεις έτσι και θέλεις, πως ο έρωτας και το μοίρασμα των ανθρώπων είναι πάνω από όλα Παιχνίδι, και Χαρά. Όπως τότε που ήμασταν παιδιά. Έχεις ποτέ προσπαθήσει να σκεφτείς πώς ήταν ως παιδί κάποιος/α, τη στιγμή που είσαι πολύ αρνητικός, ή θυμωμένος μαζί του; Κι αν το έχεις κάνει, έχεις συνειδητοποιήσει πόσο πολύ έχεις «μαλακώσει» σε πέντε δευτερόλεπτα μέσα; Αυτό είναι ο έρωτας, χαρά και δημιουργία, ένα παιδί που παίζει – ναι, οκ, παίζει με βέλη και σακατεύει κόσμο, δε θα διαφωνήσω. Για επίδεσμος όμως, μια χαρά σου κάθεται ο Ερμής με τη λογική  σκέψη, την αντικειμενικότητα, την αποστασιοποίηση, την ηρεμία.
Ιχθείς
Μήπως σε βρίσκουν οι προβλέψεις μας να διχάζεσαι για το αν πρέπει να στείλεις στην ευχή μία σχέση εξ αποστάσεως, ή με κάποιον/α που είναι από μακριά; Δεν είναι τίποτα, είναι το τραινάκι του τρόμου που οδηγεί ο Κρόνος  στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ο Άρης ας πούμε, το ένα λεπτό θέλει να βάλει τον άλλο κάτω να του κάνει σεξ μέχρι να αλλαξοπιστήσει και το άλλο λεπτό θέλει να τον πλακώσει στις γρήγορες γιατί τον εκνευρίζει το ότι τρώει πρώτα όλη τη ντομάτα από τη σαλάτα. Ο δε Κρόνος, την ίδια ακριβώς στιγμή, συστήνει ψυχραιμία και αεράμυνα, λέγοντάς σου ίσως ότι είναι καλό παιδί κι από καλή οικογένεια. Και το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο εσένα σου φταίει πάλι η σαλάτα, το σεξ που γίνεται λάθος, χάλια, ή που δε γίνεται ποτέ, αφαιρείσαι, κοιτάς τα διπλανά μπανγκαλόου… Θέλεις να πάρεις το κουβαδάκι σου και να πας να παίξεις αλλού! Να σου πω, κάν’ το. α)Με Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό σου οίκο, οι γνωριμίες και οι καλοκαιρινοί έρωτες ευνοούνται ως εκεί που δεν παίρνει. β) Μα να μη γίνεται σεξ; Και το συζητάμε; Γιατί το συζητάμε; γ) Άμα φτάνει ο άνθρωπος να του φταίνε οι ντοματοσαλάτες, κάτι άλλο πάει πάντα πολύ στραβά.

Πηγή: matrix24.gr