Νίκος Μαστοράκης: Αυτή είναι η αλήθεια για την αγωγή στην Ελένη Μενεγάκη!

Την περασμένη εβδομάδα, μία από τις ειδήσεις που αναπαράχθηκαν ιδιαίτερα στη lifestyle ...
επικαιρότητα ήταν η απόφαση του Νίκου Μαστοράκη να καταθέσει αγωγή εναντίον της Ελένης Μενεγάκη, των ανθρώπων της εκπομπής της αλλά και του Alpha, ζητώντας τους το ποσό των 24.000 ευρώ.


Ο λόγος για να στείλει στα δικαστήρια τους συντελεστές της «Ελένης», αλλά και το κανάλι της Κάντζας ήταν η προβολή ενός βίντεο στην εκπομπή, το οποίο είχε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό το 1969 στην εκπομπή «Σήμερα», το οποίο ήταν δικής του παραγωγής.
Καλεσμένος της εκπομπής «Όλα Ξεκόλλα», ο Νίκος Μαστοράκης ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με το θέμα. «Εάν κανείς πιστεύει τα tabloids, τότε θα πιστέψει ότι τράβηξα την Μενεγάκη στα δικαστήρια… Η ιστορία είναι πάρα πολύ απλή. Η αγωγή μου είναι κατά του Alpha, επειδή χρησιμοποίησε και, μάλιστα, κατ’ επανάληψη, υλικό δικής μου πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς άδεια. Όμως, οικονομικά, όταν κάνεις αγωγή σ’ ένα κανάλι, πρέπει να στρέφεται και κατά του παρουσιαστή και του αρχισυντάκτη και του προέδρου της εταιρείας» είπε χαρακτηριστικά.
Και κατόπιν διευκρίνισε τι θα συμβεί, αν το δικαστήριο των δικαιώσει και «κερδίσει» τα 24.000 ευρώ που ζητά. «Επειδή η Ελένη είναι φίλη μου πολλά χρόνια και την αγαπάω, φρόντισα να την εξαιρέσω από τυχόν οικονομικές συνέπειες».