Γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη σαρώνει στους πίνακες της AGB;Τελευταία εξέλιξη: Οι ιατροδικαστές εξηγούν on camera γιατί ο Παντελίδης ήταν στη θέση του συνοδηγούΗ Ζήνα Κουτσελίνη είναι για εμένα η νικήτρια της φετινής σεζόν....


και ας θέλουμε ακόμη 5 μήνες για να ολοκληρωθεί. Η εκπομπή της σε μια ζώνη για λιοντάρια με Μενεγάκη - Σκορδά και ενημέρωση στον ΣΚΑΙ καταφέρνει και κμάνει ποσοστά που φτάνουν πολλές φορές και στο 25%.
Για παράδειγμα χθες Δευτέρα έφτασε στο 24%. Και έχει ανέβει και στο νεανικό της κοινό 3-4 μονάδες στον μέσο όρο μιας και καταπιάνεται με θέματα που αφορούν όλους. Μεγάλο της όπλο έτσι όπως περνάνε οι μέρες η υπόθεση Παντελίδη. Ατού μεγάλο μιας και σχεδόν κάθε μέρα καταγράφει όλο το ρεπορτάζ απο τις πλευρές που εμπλέκονται.
Ξέρει καλά η Ζήνα ως Leader τι πουλάει και τι οχι. Ξέρει πως να χειριστεί θέματα με συναίσθημα αλλά και με λεπτές ισορροπίες. Άρα απο όπου και να το πιάσεις το θέμα δικαιούται την θέση που έχει στον τηλεοπτικό χάρτι και ρυθμίζει πλέον την ζώνη 12.00 - 14.00 με τα νούμερά της.
Πηγή: newspistol.gr

Από το Blogger.