EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ !!!!EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ -EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ -EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ -EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ -EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ -EKTAKTH ΕΙΔΗΣΗ -.....

Ζήτησε παράταση 48 ωρών – Απέρριψε το αιτημά του η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Τέλος λαμβάνει – όπως όλα δείχνουν – η υποψηφιότητα του Ιωάννη Καλογρίτσα για το διαγωνισμό για τις τηλεοτπτικές άδειες.
Όπως έγινε γνωστό, ο – μέχρι πρότινος – ένας εκ των τεσσάρων υπερθεματιστών κατέθεσε αίτημα για 48ωρη παράταση προκειμένου να πληρώσει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, «εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον».
Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:
«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί.
Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό».Από το Blogger.