Διαφήμιση - Advertisement
Πτήση...7*!!! Αυτό είναι το πιο ΧΛΙΔΑΤΟ αεροσκάφος όλων των εποχών! (PHOTOS&VIDEO) - TVNEWS Πτήση...7*!!! Αυτό είναι το πιο ΧΛΙΔΑΤΟ αεροσκάφος όλων των εποχών! (PHOTOS&VIDEO)

Πτήση...7*!!! Αυτό είναι το πιο ΧΛΙΔΑΤΟ αεροσκάφος όλων των εποχών! (PHOTOS&VIDEO)


Πτήση...7*!!! Αυτό είναι το πιο ΧΛΙΔΑΤΟ αεροσκάφος όλων των εποχών! (PHOTOS&VIDEO)Όταν η πολυτέλεια δεν έχει όριο, προκύπτουν τέτοιες ιδέες για αεροπορικές εταιρείες.Ξεχάστε τα στριμώγματα και τις δύσκολες πτήσεις.





Μία απίστευτα πολυτελής αεροπορική εταιρεία στη Γαλλία, καθιέρωσε πτήσεις αποκλειστικά πρώτης θέσης σε οικονομικές τιμές!
Κάνοντας την business class προσιτή στον καθένα, η Γαλλική εταιρεία, "La Compagnie", προσφέρει στους επιβάτες ταξίδι από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη ΜΟΛΙΣ με 1.200 ευρώ! Η αντίστοιχη τιμή για να ταξιδέψετε με Air France είναι τουλάχιστον διπλάσια!
Η εταιρεία στοχεύει να επαναφέρει τις υπηρεσίες business class service "εκεί που ανήκουν". Τα αεροπλάνα, που θα τη στελεχώσουν, θα είναι τύπου Boeing 757-200, με 74 θέσεις.
Κατά την πτήση, οι επιβάτες θα έχουν την τύχη να απολαύσουν μενού, την επιμέλεια των οποίων έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Αστέρια Michelin σεφ, Christophe Langree, από το ξενοδοχείο Matignon στο Παρίσι.

Επίσης, θα υπάρχουν βαλιτσάκια με ακριβά καλλυντικά γνωστής εταιρείας. Θα παρέχεται wifi και η πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ατομικών τάμπλετ της Samsung, στα οποία θα είναι περασμένες ταινίες, μουσική, βιβλία και περιοδικά!