Κρήτη: Τραγωδία σε ερωτική συνάντηση - Η ξαφνική εισβολή και η πτώση από παράθυρο!Κρήτη: Τραγωδία σε ερωτική συνάντηση - Η ξαφνική εισβολή και η πτώση από παράθυρο!Η ερωτική νύχτα πήρε απρόβλεπτη τροπή για το ζευγάρι ...
- Οι αστυνομικοί παίρνουν σειρά καταθέσεων για την υπόθεση που έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης σε Χανιά και Ρέθυμνο...Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ραντεβού ενός νεαρού ζευγαριού στο Ρέθυμνο με αποτέλεσμα ένας 22χρονος να δίνει μάχη για την ζωή του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων. Όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό ζευγάρι, είχε συναντηθεί αργά τη νύχτα στο γραφείο οικείου προσώπου της νεαρής κοπέλας. Τα ξημερώματα, ο πατέρας της κοπέλας, μπήκε απροειδοποίητα στο γραφείο και έκανε "τσακωτούς" τους δύο ερωτευμένους. Τότε ο νεαρός, υπό κατάσταση πανικού πήδηξε από το παράθυρο του γραφείού με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. Ο 22χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι ενώ υπέστη ρήξη σπλήνας και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Εκεί κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε μονάδα Εντατικής Θεραπείας και για αυτό, ελλείψει διαθέσιμης κλίνης στο ίδρυμα, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Χανίων. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου "Άγιος Γεώργιος" δίνοντας μάχη για τη ζωή του, με τους γιατρούς να θεωρούν καθοριστικές τις επόμενες ώρες για τη ζωή του.
Πηγή: flashnews.gr


Από το Blogger.