Διαφήμιση - Advertisement
Τρίκαλα: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τα ανήλικα κορίτσια του νεκρού καθηγητή - Είχαν σπίτι το πτώμα του πατέρα τους για μήνες! - TVNEWS Τρίκαλα: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τα ανήλικα κορίτσια του νεκρού καθηγητή - Είχαν σπίτι το πτώμα του πατέρα τους για μήνες!

Τρίκαλα: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τα ανήλικα κορίτσια του νεκρού καθηγητή - Είχαν σπίτι το πτώμα του πατέρα τους για μήνες!


Τρίκαλα: Σοκάρουν οι καταγγελίες για τα ανήλικα κορίτσια του νεκρού καθηγητή - Είχαν σπίτι το πτώμα του πατέρα τους για μήνες!Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία με τα βλέμματα όλων να πέφτουν στα δύο ανήλικα κορίτσια 11 και 13 ετών..
.


Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα, όπου για περίπου τρεις μήνες μια 53χρονη και τα δύο ανήλικα κορίτσια της παρέμεναν στο σπίτι μαζί με το πτώμα του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών. Το σε προχωρημένη σήψη σώμα του 75χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν αστυνομικοί κλήθηκαν από γείτονες, εξαιτίαςτης δυσοσμίας που αναδυόταν. Οπως διαπίστωσαν, στο σπίτι ζούσαν κανονικά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η 53χρονη σύντροφος και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, κορίτσια ηλικίας 11 και 13 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 53χρονη υποστήριξε ότι η οικογένειά της δεν ήθελε να αποχωριστεί τον 75χρονο και γι’ αυτό δεν δήλωσε ως όφειλε τον θάνατό του, ο οποίος εκτιμάται ότι επήλθε από παθολογικά αίτια. Η γυναίκα εξετάστηκε από ψυχίατρο και οδηγήθηκε σε κλινική. Οι καταγγελίες όμως για την υπόθεση συνεχίζονται...
Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Τετάρτη είχε γίνει καταγγελία για «σεξουαλική παρενόχληση» των δυο κοριτσιών του 75χρονου Κ.Π. που παρέμενε νεκρός στο σπίτι του! Η καταγγελία έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο και ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία, αλλά και τις υπηρεσίες Πρόνοιας της περιοχής. Η καταγγελία αφορά «σεξουαλική παρενόχληση» από ηλικιωμένο άντρα της γειτονιάς και την υπόθεση εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές. Σημειώνεται ότι τα δυο κορίτσια, 11 και 13 ετών, φιλοξενούνται στο νοσοκομείο Τρικάλων, έχουν εξεταστεί από ψυχίατρο και αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελέως για το που θα φιλοξενηθούν από εδώ και πέρα.