Διαφήμιση - Advertisement
Ελένη Μενεγάκη: Αγρότισσα για δύο μέρες – φωτογραφίες από τα Άχλα - TVNEWS Ελένη Μενεγάκη: Αγρότισσα για δύο μέρες – φωτογραφίες από τα Άχλα

Ελένη Μενεγάκη: Αγρότισσα για δύο μέρες – φωτογραφίες από τα Άχλα


Ένα διήμερο στην Άνδρο πέρασαν η Ελένη Μενεγάκη,...



 ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της παρουσιάστριας, ο 13χρονος Άγγελος, η 11χρονη Λάουρα και η 8χρονη Βαλέρια. Ο φακός του ΟΚ! εντόπισε το ζευγάρι στο λιμάνι της Ραφήνας λίγο πριν από την αναχώρησή τους το απόγευμα της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου.
P1070939
Πρώτος στο λιμάνι έφτασε ο επιχειρηματίας, που συνόδευε τα τρία παιδιά. «Αφού επιβιβάστηκαν, λίγη ώρα αργότερα έφτασε με άλλο αυτοκίνητο η Ελένη Μενεγάκη, αμέσως μετά την εκπομπή της» περιγράφει πηγή. Το ζευγάρι αποχωρίστηκε για λίγα 24ωρα την 8 μηνών κόρη του Μαρίνα, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να αναφέρεται στη μικρή της μέσω Twitter, μετονομάζοντας μάλιστα σε σχόλιό της την Κυριακή 10 Ιανουαρίου τα Άχλα της Άνδρου σε «Μαρινοχώρι». «Είναι το χωριό της Μαρινούλας! Ο τόπος της» διευκρίνισε.

P1070911
“Επιστρέφω στη φύση και τρελαίνομαι” λέει στους επιστάτες αλλά και σε όσους συναντά από το χωριό… Η αδυναμία της για την υγιεινή διατροφή και τη φύση μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, όπως αποκαλύπτει το Youweekly.gr και σε καμιά περίπτωση τα παιδιά της δεν τρώνε κάτι αν προηγουμένως δεν το έχει ελέγξει η ίδια προσωπικά.