Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά προσφέρεται στην Κίνα! Ψάχνουν υπάλληλο για...

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά προσφέρεται στην Κίνα! Ψάχνουν υπάλληλο για... (VIDEO)Αν αναρωτιέστε ποια είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο,...

σάς έχουμε την απάντηση... Στο Καταφύγιο και Ερευνητικό Κέντρο Γιγαντιαίων Πάντα στην Κίνα ζητούνται υπάλληλοι, των οποίων η μοναδική αρμοδιότητα θα είναι να φροντίζουν τα αξιαγάπητα πάντα, ενώ η αμοιβή τους θα αγγίζει τα 32.000 δολάρια τον χρόνο.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά η «China Daily»: «Η δουλειά σας έχει μία και μόνο αποστολή. Να ασχολείστε 365 μέρες τον χρόνο με τα πάντα και να μοιράζεστε μαζί τους τις χαρές και τις λύπες τους. Η δουλειά αυτή απαιτεί υπομονή. Αναμένουμε οι υποψήφιοι να είναι υπάλληλοι από μεγάλες πόλεις». Ακόμα, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνω των 22 ετών, να διαθέτουν δεξιότητες γραφής και λήψης φωτογραφιών.

Όπως δήλωσε ο Heng Yi, ο οποίος εργάζεται στο κέντρο: «Πολλοί άνθρωποι στο κέντρο μας κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά ο μισθός δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλός. Αυτό που ζητάμε είναι άτομα που θα δίνουν την πλήρη προσοχή τους στα πάντα».
Οι εργαζόμενοι στο πάρκο περνούν πολλές ώρες κάθε μέρα συντροφιά με μωρά πάντα.