ΣΟΚ, ΣΟΚ, ΣΟΚ! Πύθωνας 6 μέτρων και 56 κιλών επιτέθηκε και καταβρόχθισε τον ιδιοκτήτη pet shopΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Terry Wilkens το πρωί της Δευτέρας ...


πηγαίνοντας να ταΐσει έναν πύθωνα στο κατάστημα ερπετών, που διατηρεί ο ίδιος στο Κεντάκι, καθώς ο πύθωνας, που σημειωτέον είχε μήκος 6 μέτρα και ζύγιζε πάνω από 56 κιλά, του επιτέθηκε ξαφνικά.   Για καλή του τύχη, όμως, εκείνη τη συγκεκριμένη φορά, το τάισμα το έκανε παρέα με τη Melissa McElfresh, καθώς ήθελε να της δείξει τον τρόπο που γίνεται και πώς να καθαρίζει το κλουβί. «Μια ταινία τρόμου στην πραγματική ζωή, αυτό ήταν» είπε η Melissa. «Ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω δει ποτέ μου και είμαι ακόμα σοκαρισμένη» δήλωσε στο NBC 5 News.
«Είδα το φίδι να γυρίζει το κεφάλι του και του λέω ‘Τέρυ πρόσεχε, σε κοιτάζει’ και αυτός μου είπε ‘Είναι εντάξει’ αλλά μέχρι να το πει, τον είχε αρπάξει». Οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν πολύ να βγάλουν τον Terry από το στόμα του φιδιού.«Άρπαξα τη σφουγγαρίστρα και προσπάθησα να του κρατήσω κάτω το κεφάλι αλλά μάταια» αφηγείται ένας αστυνομικός. «Ύστερα ήρθε ένας συνάδελφος κι άρπαξε το φίδι από το κεφάλι για να μην μας δαγκώσει» συνεχίζει. Όταν κατάφεραν να χωρίζουν το φίδι από τον Terry, ο τελευταίος ήταν σχεδόν νεκρός. «Δεν ανέπνεε, μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουμε στο νοσοκομείο» δήλωσε ο ίδιος. Η αστυνομία εξετάζει τώρα αν πρέπει ή όχι να απομακρυνθεί ο πύθωνας από το κατάστημα, στο οποίο σημειωτέον φιλοξενούνται άλλα 100 φίδια.
Ο ιδιοκτήτης νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.