Κατάλαβε ότι πάσχει από καρκίνο 4ου σταδίου μέσω Google!Η ιστορία της είναι συγκλονιστική...η 22χρονη Sadie Rance από την Βρετανία υπέφερε από πόνους στο στομάχι οι γιατροί της είπαν ότι οι πόνοι στο στομάχι οφείλονταν στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου από το οποίο υποτίθεται, ότι έπασχε.

Ωστόσο η κοπέλα έψαξε στο διαδίκτυο και  «αυτό-διαγνώσθηκε» με καρκίνο. Ανακάλυψε ότι τα συμπτώματά της, ίσως να οφείλονταν σε καρκίνο στις ωοθήκες και αφού ανέφερε τα ευρήματά της στους γιατρούς, εκείνοι ανακάλυψαν, τον Σεπτέμβριο του 2013, ότι πράγματι έπασχε από καρκίνο στις ωοθήκες, στο τέταρτο στάδιο.

Μέχρι να διαγνωσθεί με την νόσο, ο όγκος στις ωοθήκες της είχε το μέγεθος πεπονιού!


Τον περασμένο Ιανουάριο, οι γιατροί προχώρησαν σε μια διερευνητική εγχείρηση και ανακάλυψαν ότι δεν μπορούσαν να αφαιρέσουν τον όγκο, γιατί ήταν προσκολλημένος σε άλλα όργανα. Ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στο έντερο, στο ήπαρ, την καρδιά και τους πνεύμονες και την ενημέρωσαν ότι είχε μόλις 2 χρόνια ζωής.

Όμως εκείνη δεν το έβαλε κάτω και επειδή πάντα υπάρχει θέση για ένα θαύμα, η θετική και αισιόδοξη κοπέλα, άρχισε να ανταποκρίνεται θετικά στη χημειοθεραπεία με αποτέλεσμα ο όγκος να αρχίσει να συρρικνώνεται.

Τα καλά νέα συνεχίστηκαν όταν το αγόρι της, της έκανε πρόταση γάμου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, στη γενέτειρά της το Κεντ της Βρετανίας.

Ο σύντροφός της δήλωσε στα βρετανικά μέσα για εκείνη: «Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Ο τρόπος που κοιτάζει την ζωή είναι τόσο ενθαρρυντικός».

Το ζευγάρι ζει την κάθε στιγμή όπως δήλωσε και είναι πολύ ευτυχισμένο.Από το Blogger.