Διαφήμιση - Advertisement
Φρίκη στην Λαμία: Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός μόλις είδε την ακτινογραφία! [photo] - TVNEWS Φρίκη στην Λαμία: Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός μόλις είδε την ακτινογραφία! [photo]

Φρίκη στην Λαμία: Ξέσπασε σε κλάματα ο γιατρός μόλις είδε την ακτινογραφία! [photo]


Οι photos κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του facebook και έχουν γίνει ένα από τα κυρία θέματα στις συζητήσεις των χρηστών....





Δυστυχώς, ακομα μια περιπτωση βαναυσης κακοποιησης και εγκαταλειψης, σημειωθηκε στην Λαμια. Ένα σκυλακι του κυνοκομειου Λαμιας που ειχε επανενταχθει, εκπεμπει SOS. Την χτυπησαν και βρεθηκε δυο ημερες αργοτερα παραλυτη.

Η σκυλιτσα μεταφερθηκε στο κυνοκομειο σε τραγικη κατασταση. Η κτηνιατρος του κυνοκομειου απευθυνθηκε στην Χριστινα, μελος φιλοζωικης οργανωσης, για βοηθεια.




Η φιλοζωικη οργανωση σε αναρτηση της στο Φεισμπουκ αναφερει: »Ένα σακαταμενο και πυροβολημενο κοριτσακι, μικρο σε ηλικια που, αντι να τρεχει και να παιζει, χαροπαλευει στους δρομους η στα κλουβια του δημου. ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, καθως η Χριστινα παλευει μονη της, βοηθεια για να γινει οτι μπορει καλυτερο για την μικρη».