Διαφήμιση - Advertisement
Η Γη της ελιας: Νέο πρόσωπο στη ζωή της Μυρτάλης - TVNEWS Η Γη της ελιας: Νέο πρόσωπο στη ζωή της Μυρτάλης

Η Γη της ελιας: Νέο πρόσωπο στη ζωή της Μυρτάλης


 


 

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Πιο συγκεκριμένα, δύσκολες ώρες περιμένουν και τον Στέφανο που κινδυνεύει να χάσει την Μυρτάλη.

Ο Στέφανος δείχνει μπερδεμένος με την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του μετά τον χωρισμό των γονιών του και φαίνεται να απομακρύνεται από την αγαπημένη του.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «TV 24» η σχέση τους θα οδηγηθεί πολύ γρήγορα σε τέλμα καθώς η Μυρτάλη δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την αφοσίωση που δείχνει ο Στέφανος στην Αρετή.

Μάλιστα, σκοπεύει να του μιλήσει ξεκάθαρα για τις σκέψεις της, κάτι που θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Στέφανο, με αποτέλεσμα το μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι να καυγαδίσει άσχημα.

Μετά από αυτόν τον καυγά ανάμεσα τους, ο Στέφανος αποφασίζει να κοιμηθεί στο πατρικό του σπίτι, αφήνοντας μόνη την Μυρτάλη που δείχνει να τα έχει χαμένα με την συμπεριφορά του.

Με την επιστροφή του στο σπίτι του, ο Στέφανος έρχεται αντιμέτωπος με τις επίμονες ερωτήσεις της Αρετής και τότε της αποκαλύπτει πως χώρισε με την Μυρτάλη.

Την ίδια στιγμή, ο Στάθης καταλαβαίνει πως αιτία του χωρισμού τους είναι η υπερπροστατευτικότητα του Στέφανου προς την μητέρα του και σκοπεύει να κάνει μια συζήτηση μαζί του για να του εξηγήσει το λάθος που κάνει.

Το ζευγάρι θα περάσει ακόμη μια κρίση και η Μυρτάλη γρήγορα θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή καθώς θα γνωρίσει ένα νέο έρωτα μέσω της δουλειάς της!