Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός - Δανάη Παππά: Η Θοδώρα φτάνει στα άκρα - TVNEWS Σασμός - Δανάη Παππά: Η Θοδώρα φτάνει στα άκρα

Σασμός - Δανάη Παππά: Η Θοδώρα φτάνει στα άκρα


 


 

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Δανάη Παππά το πρωί της Δευτέρας (17/1) στην εκπομπή «Happy Day», δίνοντας μερικά spoiler για την εξέλιξη του ρόλου της Θοδώρας τον οποίο υποδύεται στον «Σασμό».

«Η Θοδώρα για να εκδικηθεί τον Πετρή τον καταγγέλλει ως δολοφόνο του Στεφανή, φέρνοντας ανατροπές και οδηγώντας την ιστορία σε δυνατές κι απρόβλεπτες εξελίξεις». Η Δανάη Παππά, η Θοδώρα στην δημοφιλή σειρά του Alpha, «Σασμός» μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day», για τον ρόλο της: «Η Θοδώρα κάνει κάποιες πράξεις, οι οποίες είναι ακραίες. Δεν το πιστεύει ότι θα φτάσει στα άκρα αλλά θα…φτάσει! Κίνητρό της η ζήλεια». Πήγε στην Αστυνομία κι έκανε την καταγγελία σχετικά με τον Πετρή κι από εκεί… «ξεκινάει και ξετυλίγεται ένα κουβάρι με απρόσμενη κατάληξη».

Ο γάμος της με τον Γιώργη έρχεται, και τότε… «θα συμβεί κάτι πολύ σοβαρό… Η σειρά εξελίσσεται συνεχώς. Γίνεται ένας χαμός κι αλλάζουν όλα». Η Θοδώρα, όσο περνάει ο καιρός... «έχει μεγάλη αλλαγή. Τιμωρείται, συνειδητοποιεί τι έχει κάνει και προσπαθεί να το αλλάξει αλλά…». Η συνέχεια επί της οθόνης!