Διαφήμιση - Advertisement
Η άγνωστη κόντρα Ρούλας-Χατζηνικολάου. Η εμπλοκή Λιάγκα και η αγωγή του 1,5 εκ ευρώ - TVNEWS Η άγνωστη κόντρα Ρούλας-Χατζηνικολάου. Η εμπλοκή Λιάγκα και η αγωγή του 1,5 εκ ευρώ

Η άγνωστη κόντρα Ρούλας-Χατζηνικολάου. Η εμπλοκή Λιάγκα και η αγωγή του 1,5 εκ ευρώ





Δεν είναι καινούργια η κόντρα Ρούλας Κορομηλά – Γιώργου Λιάγκα. Κρατά μια δεκαετία… Κρατάω πολύ καλό αρχείο…
Πρώτος σας είχε γράψει τον Φεβρουάριο του 2011 στο παλιό blog για την αγωγή Κορομηλά σε Χατζηνικολάου. Η Κορομηλά είχε κινηθεί το 2009 νομικά εναντίον της εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου και του lifestyle ένθετου στο οποίο αρχισυντάκτης ήταν τότε ο Λιάγκας εξαιτίας δημοσιεύματος που αφορούσε την υγεία της.

Δύο χρόνια αργότερα συζητήθηκε η αγωγή και η Ρούλα ζητούσε αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Διαβάστε τι σας έγραφα τότε:  «Αφορμή γι’ αυτό (την αγωγή) στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας Real News τον Φεβρουάριο του 2009, στο οποίο όπως η Ρούλα Κορομηλά υποστηρίζει «υπήρχε ψευδής αναφορά της κατάστασης της υγείας μου». Στην αγωγή, αναφέρονται αποσπάσματα του συγκεκριμένο δημοσιεύματος, όπως το παρακάτω:  «Μπήκε πριν από δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο. Είχε λοίμωξη και εξαιρετικά καταπονημένο οργανισμό».
Όπως η Ρούλα Κορομηλά υποστηρίζει μέσω της αγωγής της:  «Η αναφορά αυτή αποτελεί βάναυση προσβολή του ιδιωτικού μου βίου και ανεπίτρεπτη κατά την έννομη τάξη κοινοποίηση αυστηρά προσωπικών του ιδιωτικού μου βίου και συγκεκριμένα πληροφοριών που αφορούν στην κατάσταση της υγείας μου…»  
Με την συγκεκριμένη αγωγή, η παρουσιάστρια ζητά από τον δημοσιογράφο για την ηθική βλάβη που όπως υποστηρίζει υπέστη, το ποσό του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ». Αυτά σας έγραφα 8 χρόνια πριν.
Τελικά Ρούλα και Χατζηνικολάου τα βρήκαν. Ο Λιάγκας τα έσπασε με τον κουμπάρο του στην πορεία καθώς με την Ρούλα τα είχε σπάσει από την ώρα που έπαιξε το δημοσιεύμα
Τώρα όσον αφορά στις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις που ακούστηκαν στον αέρα του ΑΝΤ1 αλλά και τις συνεργασίες στους τηλεμαραθώνιους του Mega αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Αποσιώπησαν και οι δύο το γεγονός της μεγάλης μεταξύ τους αντιπαράθεσης που λίγο έλειψε να τους φέρει «ενώπιος ενωπίω» στις δικαστικές αίθουσες. 
nassosblog