Διαφήμιση - Advertisement
Ραγδαίες εξελίξεις: Σοκάρουν όλα όσα βρήκαν οι Αρχές στην κατοχή του συζυγοκτόνου Λέσι! - TVNEWS Ραγδαίες εξελίξεις: Σοκάρουν όλα όσα βρήκαν οι Αρχές στην κατοχή του συζυγοκτόνου Λέσι!

Ραγδαίες εξελίξεις: Σοκάρουν όλα όσα βρήκαν οι Αρχές στην κατοχή του συζυγοκτόνου Λέσι!


Ραγδαίες εξελίξεις: Σοκάρουν όλα όσα βρήκαν οι Αρχές στην κατοχή του συζυγοκτόνου Λέσι!Στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη και η αρπαγή του μικρού Φοίβου ήταν προσχεδιασμένη καταλήγουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ....



«Ο Λέσι είχε στην κατοχή του περίπου 3.500 ευρώ τη στιγμή της σύλληψης. Δεν πας στο σπίτι της πρώην γυναίκας σου με τόσα χρήματα στην τσέπη αν δεν έχεις… σχεδιάσει κάτι», δηλώνουν αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση.
Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», εκτιμούν πως ο Κλοντ Τζέιμς Λέσι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της συζύγου του και δεν ήταν έγκλημα της στιγμής, όπως εκείνος υποστηρίζει.


Στο σακίδιο πλάτης είχε και κάποια τρόφιμα, ένα ακόμη δείγμα του δολοφονικού σχεδίου σε συνδυασμό με την αρπαγή του 5χρονου Φοίβου.
Αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με κάποιες άλλες ενδείξεις, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο Λέσι ήταν απόλυτα προετοιμασμένος για το έγκλημα αλλά και για τη φυγή του στην Αλβανία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το σχέδιό του… χάλασε όταν ένας φίλος του στην Αλβανία δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του για την αποστολή μέσου προκειμένου να τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη, ενώ και ένας ταξιτζής που γνώριζε είχε άλλη «κούρσα» και δεν μπορούσε να τον… εξυπηρετήσει.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκλείσουν τη διαφυγή του από το Νομό Χαλκιδικής, όπως διαπιστώνεται από το αποτέλεσμα και τη δική του κατάθεση.
Ο συζυγοκτόνος κρατείται μόνος του σε ένα κελί έως ότου απολογηθεί στον ανακριτή.