Διαφήμιση - Advertisement
Ούτε πού πάει το μυαλό σου! Δες γιατί ΔΕΝ χαμογελάει εδώ και 40 χρόνια αυτή η γυναίκα! - TVNEWS Ούτε πού πάει το μυαλό σου! Δες γιατί ΔΕΝ χαμογελάει εδώ και 40 χρόνια αυτή η γυναίκα!

Ούτε πού πάει το μυαλό σου! Δες γιατί ΔΕΝ χαμογελάει εδώ και 40 χρόνια αυτή η γυναίκα!



Ούτε πού πάει το μυαλό σου! Δες γιατί ΔΕΝ χαμογελάει εδώ και 40 χρόνια αυτή η γυναίκα!Η 50χρονη Tess Christian εδώ και 40 χρόνια δεν χαμογελάει. Και μάλιστα πρόκειται για επιλογή της!..


Όπως λέει στη Daily Mail, η Βρετανίδα έχει ανακαλύψει το μυστικό της... νεότητας, καθώς με το να ελέγχει την έκφραση του προσώπου της αποφεύγει το σχηματισμό ρυτίδων!

Η ίδια μάλιστα ισχυρίζεται ότι η ανορθόδοξη μέθοδός της είναι πιο αποτελεσματική και πιο φυσική από το Botox.
Ορισμένοι ειδικοί μάλιστα επιβεβαιώνουν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ότι τα όσα ισχυρίζεται η Tess μπορεί τελικά να ευσταθούν, καθώς το πρόσωπό της δεν έχει ρυτίδες, όπως συμβαίνει σε συνομήλικες φίλες της.
Η Tess μιλάει για την ανορθόδοξη μέθοδό της και λέει ότι αρχικά δεν χαμογελούσε εξαιτίας των συνθηκών του καθολικού σχολείου στο οποίο έζησε.
Στην πορεία αποφάσισε ότι η σοβαρή έκφρασή της τής ταίριαζε περισσότερο, και στο τέλος διαπίστωσε ότι με το να μη χαμογελάει αποφεύγει τις ρυτίδες!
Πάντως η ίδια υποστηρίζει ότι το γεγονός πως δεν χαμογελάει δε σημαίνει ότι δεν ευχαριστιέται τη ζωή...
newsbomb.gr