Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 10-5: Κλείδωσε! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - TVNEWS Survivor Spoiler 10-5: Κλείδωσε! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor Spoiler 10-5: Κλείδωσε! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


 


Μία συναρπαστική μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας οι Μπλε και Κόκκινοι στο Survivor.

Την ασυλία κέρδισαν μετά από μία τρομερή ανατροπή οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να πηγαίνουν στο συμβούλιο για να υποδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Υπενθυμίζεται πως από την Κυριακή υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Την ατομική ασυλία για τους Μπλε κέρδισε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος αυτή την εβδομάδα δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του.

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τον οποίο ψήφισαν και οι 7 συμπαίκτες του.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία “έδωσε” για υποψήφιο προς αποχώρηση τον Απόστολο Ρουβά ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας “έδωσε” τον Άρη Σοϊλέδη.

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Απόστολος Ρουβάς, ο Άρης Σοιλέδης και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Ο Απόστολος Ρουβάς αποχωρεί οριστικά από το Survivor.

Σειρά κατάταξης:

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασημίνα(58%), ο Άρης(32%), ο Εμμανουήλ(6%) και ο Ρουβάς(4%)

 Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.