Διαφήμιση - Advertisement
Πάτρα: Γνωστός δικηγόρος αναμένεται να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου - TVNEWS Πάτρα: Γνωστός δικηγόρος αναμένεται να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Γνωστός δικηγόρος αναμένεται να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου


 


Εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, καθώς γνωστός δικηγόρος αναμένεται να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, η Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της έχουν αποταθεί σε δύο πολύ γνωστούς δικηγόρους, οι οποίοι μελετούν τις τελευταίες ημέρες τη δικογραφία της υπόθεσης.

«Τέσσερις ημέρες μετά το πόρισμα Μπουζιάνη, το οποίο δένει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από την Ρούλα Πισπιρίγκου, μας κάνει εντύπωση ότι η κ. Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της κ. Όθωνα Παπαδόπουλου ποιεί την νήσσαν. Δηλαδή δεν μιλάει. Συνήθως είναι λαλίστατη» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε: «Εγώ κάνω τη συγκεκριμένη αποκάλυψη. Είναι δύο πολύ γνωστοί δικηγόροι, στους οποίους έχει αποταθεί η κυρία Ρούλα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της και τις τελευταίες μέρες μελετούν τη δικογραφία. Πολύ γνωστοί δικηγόροι, μας έχουν απασχολήσει τώρα τελευταία πολλές φορές, τους βλέπουμε στα κανάλια για άλλες πολύκροτες υποθέσεις. Ο ένας εξ αυτών είναι πολύ πιθανόν -και μπορεί να το μάθουμε τις επόμενες ώρες- να αναλάβει την υπεράσπιση της κ. Ρούλας Πισπιρίγκου».

«Υπάρχει και ένα όριο, πιστεύω ότι δεν θα γίνει. Μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα και να πει όχι» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.