Στα «χαρακώματα» βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης αναφορικά με την υπόθεση των νεκρών παιδιών τους, με την 33χρονη να απαντά σε όσα έχει υποστηρίξει ο πρώην σύζυγός της.
«Να κατηγορείται η γυναίκα σου ότι σκότωσε τα παιδιά της, να έχει φτάσει η είδηση μέχρι την Αμερική και εσύ να έχεις διάθεσης να κάνεις όλα αυτά», φέρεται να λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ANT1., ενώ για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με άλλη γυναίκα, υποστηρίζει τα εξής:
«Ο Μάνος είχε σχέση με αυτή για 6 μήνες το 2018, τους ανακάλυψε ο φίλος της, απείλησε το Μάνο και εκείνος γύρισε στην Πάτρα και ζούσαμε όλοι μαζί με τα παιδιά. Ας λέει ο Μάνος, εγώ άκουσα γυναικεία φωνή από μέσα όταν μιλήσαμε».
Τι κατέθεσε ο εντατικολόγος
Αποκαλυπτικός ήταν ο εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος είχε βρεθεί στο πλευρό της Τζωρτζίνας, όταν εκείνη νοσηλευόταν.
Ο εντατικολόγος, όπως ανέφερε, αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στη συμπεριφορά της μητέρας και ήταν ο πρώτος που υποψιάστηκε το σύνδρομο Μινχάουζεν.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στην 18η τακτική ανακρίτρια, είχε αποκαλύψει τη σκέψη του αυτή και σε ειδικούς στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου.
«Ένιωσα από τη μητέρα ότι υπήρχε μία διαφοροποίηση στο συναίσθημά της, σαν να παρακολουθούσε το τι συνέβαινε στην κόρη της σαν τρίτο πρόσωπο, ως θεατής», φέρεται να κατέθεσε.
Η ογκολόγος της Μαλένας δήλωσε πως «ο θάνατος του παιδιού ήταν αιφνίδιος και αγνώστου αιτιολογίας, ο ιατροδικαστής δυστυχώς έγραψε κάτι που δεν ευσταθούσε. Το παιδί έπαιζε κανονικά και ξαφνικά άφησε την τελευταία της πνοή».
Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, ανέφερε ότι «η Ρούλα διαχέει τις ευθύνες σε γιατρούς και ιατροδικαστές» και πρόσθεσε ότι «η ηπατική ανεπάρκεια έχει συγκεκριμένους δείκτες, σε καμία περίπτωση δεν δικαολογείται ως αιτία θανάτου».
Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης αποκάλυψε «κάποιος μετά την κηδεία της σπιτονοικοκυράς πήρε τη σύνταξή της».
Τα δεδομένα που καταρρίπτουν την υπερασπιστική γραμμή
Εκτός από τους ισχυρισμούς των γιατρών και του ίδιου του νοσοκομείου, ακόμη και το τάμπλετ που είχε θαφτεί μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα έρχεται να καταρρίψει την υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Συγκεκριμένα, η 33χρονη έχει υποστηρίξει πώς δεν γνώριζε τι είναι η κεταμίνη κι έψαξε να μάθει μόλις κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ ότι η ουσία βρέθηκε στον οργανισμό της κόρης της, κάτι που διαψεύδεται από το τάμπλετ, καθώς υπήρχαν αναζητήσεις αρκετό καιρό πριν τον θάνατο της 9χρονης, ενώ τρεις ημέρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή η Τζωρτζίνα, υπήρξε ειδοποίηση για προσφορά κεταμίνης.