Διαφήμιση - Advertisement
Survivor trailer 30/1: Απέναντι σε όλους τους Μπλε ο Κατσαούνης, χαμός με τη Μυριέλλα στο συμβούλιο! - TVNEWS Survivor trailer 30/1: Απέναντι σε όλους τους Μπλε ο Κατσαούνης, χαμός με τη Μυριέλλα στο συμβούλιο!

Survivor trailer 30/1: Απέναντι σε όλους τους Μπλε ο Κατσαούνης, χαμός με τη Μυριέλλα στο συμβούλιο!


 



Ένας μικρός χαμός επικρατεί στην παραλία των Μαχητών, με τον Γιώργο Κατσαούνη να παραμένι στο στόχαστρο της ομάδας του και πλέον να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την όποια κοινή τους δραστηριότητα στην παραλία όπως βλέπουμε και από το trailer, με τον Μαρτίκα να του κάνει δριμεία επίθεση. 

 Όσον αφορά το αγώνισμα, θα είναι πολύ δύσκολο. Στην αρχή ένας παίκτης θα μπαίνει σε μια μπάλα όρθιος με τους συμπαίκτες του να τον σπρώχνουν μέχρι ένα σημείο. Από εκεί θα πρέπει να βγει από την μπάλα και μετά από μερικά εμπόδια να φτάσει στον στόχο που είναι σχετικά εύκολος κάτι που ευνοεί τους Διάσημους.

Στον συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει μετά το αγώνισμα ασυλίας για να ψηφίσει κάποιον για αποχώρηση η ομάδα που θα χάσει και πάλι θα πρωταγωνιστήσει ο Γιώργος Κατσαούνης, αυτή τη φορά όμως με την Μυριέλλα Κουρεντή, των οποίων η σχέση είναι πλέον τελειωμένη ειδικά μετά τον καβγά τους πίσω από τις κάμερες.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία