Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler: Παίκτης – έκπληξη στην ομάδα των Mαχητών - TVNEWS Survivor spoiler: Παίκτης – έκπληξη στην ομάδα των Mαχητών

Survivor spoiler: Παίκτης – έκπληξη στην ομάδα των Mαχητών


 


Συνεχίζονται οι προσθήκες στις ομάδες του φετινού «Survivor» που έκανε πρεμιέρα πριν από έναν περίπου μήνα. Όπως έχουμε δει στο ριάλιτι έχουν μπει τρεις νέοι παίκτες (ένας στους διάσημους, δύο τους μαχητές) ενώ αναμένεται και η άφιξη της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Όπως φαίνεται όμως ο Acun Ilicali δε σταματά εκεί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μαρίας Αντωνά στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο ριάλιτι αναμένεται να μπει στην ομάδα των μαχητών ένας παίκτης η συμμετοχή του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο λόγος για τον γνωστό make up artist Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist έγινε viral κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας με τα βίντεο που ανέβαζε στους λογαριασμούς του στα social media. Στη συνέχεια έβγαλε και τραγούδι μετρώντας αρκετά χρόνια στον χώρο της showbiz.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του: «Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεγάλωσε στην Κνωσό μαζί με τους γονείς του. Στην ηλικία των 10 χρονών μετακόμισε στην Αθήνα και συνέχισε την ζωή του στην πρωτεύουσα.

Ξεκίνησε τις σπουδές του στην ηλικία των 18 χρονών στη σχολή κομμωτικής Διαμαντόπουλος στην Κηφισιά, όπου έμεινε εκεί για 2 χρόνια και αποφοίτησε αριστούχος. Στην συνέχεια και σε ηλικία 20 χρονών συνεργάστηκε με την Ρούλα Κορόμηλα και έτσι δυναμικά μπήκε στον χώρο τις τηλεόρασης. Ακολούθησαν πολλές συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους τις τηλεόρασης και τις μόδας».

 Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το Σάββατο