Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 30-1: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία..Κλείδωσε - TVNEWS Survivor spoiler 30-1: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία..Κλείδωσε

Survivor spoiler 30-1: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία..Κλείδωσε


 


Ένας μικρός χαμός επικρατεί στην παραλία των Μαχητών, με τον Γιώργο Κατσαούνη να παραμένι στο στόχαστρο της ομάδας του και πλέον να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την όποια κοινή τους δραστηριότητα στην παραλία όπως βλέπουμε και από το trailer, με τον Μαρτίκα να του κάνει δριμεία επίθεση. 

 Όσον αφορά το αγώνισμα, θα είναι πολύ δύσκολο. Στην αρχή ένας παίκτης θα μπαίνει σε μια μπάλα όρθιος με τους συμπαίκτες του να τον σπρώχνουν μέχρι ένα σημείο. Από εκεί θα πρέπει να βγει από την μπάλα και μετά από μερικά εμπόδια να φτάσει στον στόχο που είναι σχετικά εύκολος κάτι που ευνοεί τους Διάσημους.

Στον συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει μετά το αγώνισμα ασυλίας για να ψηφίσει κάποιον για αποχώρηση η ομάδα που θα χάσει και πάλι θα πρωταγωνιστήσει ο Γιώργος Κατσαούνης, αυτή τη φορά όμως με την Μυριέλλα Κουρεντή, των οποίων η σχέση είναι πλέον τελειωμένη ειδικά μετά τον καβγά τους πίσω από τις κάμερες.  

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Πάμε τώρα σε αυτό που περιμένετε όλοι.

Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία 30/1;

Οι πρώτες διαρροές που έφτασαν στο gkourou.com και σας τις ανεβάσαμε πρώτοι από όλους ότι οι Διάσημοι έχουν τον πρώτο λόγο για να κερδίσουν την 1η ασυλία.

Ισχύουν οι διαρροές μας; 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του gkourou.com , την πρώτη ασυλία σήμερα Κυριακή 30 Ιανουαρίου, την κερδίζουν οι Διάσημοι.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιο για αποχώρηση