Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 29-1: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία - TVNEWS Survivor spoiler 29-1: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία

Survivor spoiler 29-1: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία


 



Στο στρατόπεδο των Μαχητών του Survivor φαίνεται ότι θα είναι στραμμένη προσοχή στο σημερινό επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης στη σκιά της πρώτης υποψηφιότητας προς αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη.

Ο αγρότης από τα Φάρσαλα σχολιάζοντας το 8-0 με το οποίο βγήκε στον «τάκο» ακούγεται να λέει «τα παιδιά με φοβούνται σαν παίχτη. Πατήσαν σε μια ευκαιρία να με διώξουν».

Από την πλευρά τους οι υπόλοιποι Μαχητές με τη στάση τους επιβεβαιώνουν το βαρύ κλίμα στους Μπλε για τον Γιώργο Κατσαούνη με τον Σπύρο Μαρτίκα να ακούγεται να λέει «ο Γιώργος πρέπει να φύγει» και τον Σάββα να προσθέτει ότι «εγώ δεν έχω πρόβλημα να είμαι υποψήφιος απέναντι στον Γιώργο».

Οι αντιδράσεις αυτές δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τονβ ο οποίος «καρφώνει» τον Σάββα λέγοντας «δεν ξέρω τι τους λέει, ψυχολόγος είναι ξέρει να παίζει με τις ψυχολογίες των άλλων».

Την στάση, πάντως, των Μαχητών φαίνεται να αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το τελευταίο σχόλιο που ακούγεται από τον Σάββα στο trailer για το σημερινό επεισόδιο του Survivor: «Αν φύγει ο Γιώργος θα γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στην ομάδα».

Δείτε το trailer ΕΔΩ 

Πάμε τώρα σε αυτό που περιμένετε όλοι.  

Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία 31/1;

Oι τελευταίες πληροφορίες είναι ότι οι Διάσημοι θα κάνουν το 2-0 

Δεν είναι οριστικό!!

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Ακολουθήστε το Survivor News στο Facebook