Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Η Μαρίνα δέχεται τον Άγγελο σαν γιο της μετά τον χαμό του Πέτρου - TVNEWS Σασμός: Η Μαρίνα δέχεται τον Άγγελο σαν γιο της μετά τον χαμό του Πέτρου

Σασμός: Η Μαρίνα δέχεται τον Άγγελο σαν γιο της μετά τον χαμό του Πέτρου


 


Πολύ δύσκολες καταστάσεις θα βιώσει η οικογένεια των Βρουλάκηδων στον Σασμό μετά τον χαμό του Πέτρου. Ωστόσο, η Μαρίνα θα δεχτεί τον Άγγελο.

Οι Βρουλάκηδες καταρρέουν μετά το θάνατο του Πετρή, καθώς δεν υπάρχει τίποτα να απαλύνει τον πόνο τους. Η Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη θρηνούν, καθώς γνωρίζουν πως το παιδί τους έφυγε άδικα.

Ακόμα πιο δυσβάσταχτος γίνεται ο πόνος για την Αργυρώ, η οποία δεν ξέρει τι να πρωτοδιαχειριστεί. Από τη μία ο θάνατος του αδελφού της και από την άλλη η εμπλοκή του Αστέρη σε όλο αυτό.

Η σχέση τους φαίνεται να διαλύεται οριστικά μετά το τραγικό περιστατικό. Θα είναι οριστικός ο χωρισμός τους;

Μετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος θα μάθει την ταυτότητά του και θα σοκαριστεί που ο πατέρας του ήταν ο Μάρκος Βρουλάκης. Θα καταλάβει τότε όλα τα ψέματα που του είπε η Καλλιόπη και θα στραφεί στην πραγματική του οικογένεια.

Ο Άγγελος θα σταθεί βράχος τόσο στην Αργυρώ, όσο και την γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Την ίδια ώρα η γιαγιά θα καταλάβει πως και ο ίδιος ο Άγγελος γνωρίζει πια τα πάντα και θα τον αγκαλιάσει σφιχτά.

Κάτι το οποίο θα παραξενέψει τους τηλεθεατές θα είναι η στάση της Μαρίνας. Η Μαρίνα θα μάθει ποιος είναι ο Άγγελος, ωστόσο δεν θα τον έχει στο μυαλό της ως το νόθο παιδί του άνδρα της. Θα τον αγκαλιάσει και εκείνη με τον δικό της τρόπο, καθώς κατά κάποιο τρόπο ο γιατρός θα πάρει τη θέση του αδικοχαμένου Πέτρου στην οικογένειά τους.