Διαφήμιση - Advertisement
Αγριες Μελισσες: Ο Δούκας «ξεσκεπάζει» τον Ακύλα – Μια απόπειρα δολοφονίας φέρνει την αναστάτωση - TVNEWS Αγριες Μελισσες: Ο Δούκας «ξεσκεπάζει» τον Ακύλα – Μια απόπειρα δολοφονίας φέρνει την αναστάτωση

Αγριες Μελισσες: Ο Δούκας «ξεσκεπάζει» τον Ακύλα – Μια απόπειρα δολοφονίας φέρνει την αναστάτωση


 

 

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δούκας είναι αποφασισμένος να «ξεσκεπάσει» τον Ακύλα αναφορικά με το πραγματικό σχέδιο του για το αεροδρόμιο και για να συμβεί αυτό σκοπεύει να κάνει απρόσμενες συμμαχίες.

Αυτή του η απόφαση όμως, δεν θα περάσει όπως είναι λογικό απαρατήρητη καθώς θα αποτελέσει θέμα συζήτησης στο Διαφάνι.

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα και η Ρένα θα κάνουν μια συζήτηση που αναμένεται να ανατρέψει πολλά για τις δύο.

Η Ελένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και τρέμει για το τι θα ακολουθήσει. Ακόμη μία φορά, συγκρούεται με τον Πέτρο και τον Λάμπρο. Το μόνο που θέλει εκείνη είναι να ζήσει με τον αγαπημένο της μια ήρεμη ζωή.

Κι ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη και τα ανοιχτά μέτωπα πολλά, μια μεγάλη ανακάλυψη θα γεμίσει την Ελένη άγχος και αγωνία.

Η Ελένη Σταμίρη δείχνει ανήσυχη για την συμπεριφορά του Λάμπρου που έχει αλλάξει άρδην και έχει όλοι και πιο συχνά ξεσπάσματα.

Τέλος, μια απόπειρα δολοφονία θα έρθει για να τους αναστατώσει όλους, καθώς το παρελθόν του Ακύλα βγαίνει στη φόρα με τα λάθη να επαναλαμβάνονται για μια ακόμη φορά.