Διαφήμιση - Advertisement
Ανατροπή Στις Άγριες Μέλισσες: Ο Πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου και ο Άντρας που Θα παντρευτεί η Ελένη - TVNEWS Ανατροπή Στις Άγριες Μέλισσες: Ο Πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου και ο Άντρας που Θα παντρευτεί η Ελένη

Ανατροπή Στις Άγριες Μέλισσες: Ο Πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου και ο Άντρας που Θα παντρευτεί η Ελένη





Διαρροή για τις Άγριες Μέλισσες: Σύμφωνα με πληροφορίες, εξελίξεις έρχονται στην πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της σεζόν 2019 – 2020. Ο λόγος φυσικά για τις Άγριες Μέλισσες, η οποία κάνει θραύση την τρέχουσα σεζόν, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Διαρροή για τις Άγριες Μέλισσες: Όλες οι εξελίξεις

Η Ελένη έχει μείνει έγκυος από το Λάμπρο, μετά τη νύχτα πάθους, που πέρασαν οι δυο τους. Έτσι, η ίδια θα αναγκαστεί να δεχθεί την πρόταση γάμου του Θωμά. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να μη μετατραπεί σε μαύρο πρόβατο στο Διαφανί. Από εκεί και πέρα, ο Κυπραίος θα συναινέσει να γίνει πατέρας του παιδιού τους. Από την πλευρά του, ο Λάμπρος, στην είδηση του γάμου τους, καταρρέει.Η Μυρσίνη, όντας τυφλωμένη από έρωτα και ζήλια, θα του δώσει ένα μάθημα. Όμως, οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, δεν σταματούν εδώ. Αυτό, διότι αποκαλύπτεται πως ο Νικηφόρος δεν αποτελεί παιδί του Δούκα. Μάλιστα, γίνεται γνωστό πως αποτελεί παιδί ενός παράνομου εραστή της Μυρσίνης.
Ο Δούκας δεν παρακολουθεί απαθής τις εξελίξεις. Αντιθέτως, πετά τη Μυρσίνη έξω από το σπίτι της, ενώ ο Νικηφόρος παύει να συναναστρέφεται μαζί της. Επίσης, ο Μιλτιάδης θέλει να προχωρήσει τη ζωή του. Έτσι, κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα.