Διαφήμιση - Advertisement
Καιρός – Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Προσοχή τις επόμενες ώρες σε αυτές τις περιοχές - TVNEWS Καιρός – Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Προσοχή τις επόμενες ώρες σε αυτές τις περιοχές

Καιρός – Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Προσοχή τις επόμενες ώρες σε αυτές τις περιοχές




Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου εφιστά την προσοχή για σφοδρούς κατά τόπους ανέμους σε αρκετές περιοχές της χώρας. Δείτε αναλυτικά σε χάρτη ποιές περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες.ΚΑΙΡΟΣ – ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: “Σφυροκοπά” το μεγαλύτερο μέρος της χώρας η “Διδώ” από το βράδυ της Δευτέρας (09.12.2019), με τις βροχές να “πνίγουν” πολλές περιοχές. Ο καιρός και σήμερα από το πρωί είναι βροχερός, με δρόμους της Αθήνας να γίνονται λίμνες αλλά και πολλά προβλήματα να προκαλούνται στην επαρχία.

Για το υπόλοιπο της ημέρας βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στην δυτική Ελλάδα, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη, σταδιακά στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, από το απόγευμα στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια επίσης θα πέσουν από το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6, βαθμιαία στα ανατολικά 7 και το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Αρναούτογλου, με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook επισημαίνει ότι ισχυροί άνεμοι θα πλήξουν αρκετές περιοχές της χώρας. Αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μεγάλη Προσοχή στους σφοδρούς κατά τόπους ανατολικούς ανέμους στα νοτιότερα τμήματα της κεντρικής καθώς και ανατολικής Μακεδονίας (κυρίως στη Χαλκιδική -πιθανώς και στη Θεσσαλονικη) καθώς και στα ανατολικά παράκτια τμήματα του νομού Λάρισας και Μαγνησίας από το αργά το βράδυ απόψε, Τρίτη έως και το μεσημέρι αύριο, Τετάρτη 11/12!”