Διαφήμιση - Advertisement
ΣΚΑΪ: Πρόταση «βόμβα» για την κριτική επιτροπή του Voice - TVNEWS ΣΚΑΪ: Πρόταση «βόμβα» για την κριτική επιτροπή του Voice

ΣΚΑΪ: Πρόταση «βόμβα» για την κριτική επιτροπή του Voice




Συνεχίζεται στο κανάλι του ΣΚΑΪ το «θρίλερ» με το Voice, καθώς λίγες ώρες πριν από την παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δεν υπάρχουν ακόμα ούτε παρουσιαστής, αλλά ούτε και τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής.
Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ είχαν πει ότι σήμερα το βράδυ θα ανακοίνωναν την τελική σύνθεση του δημοφιλούς talent show, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Και αυτό γιατί δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα το τελικό παζλ.

Μάλιστα, όπως ψιθυρίζεται στους διαδρόμους της Acun Media, που έχει αναλάβει την παραγωγή του παιχνιδιού, ακόμα και για τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη υπάρχει ένα ερωτηματικό. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει δεσμευτεί να απαντήσει μέχρι αύριο, που θα γίνει μία τελική σύσκεψη και αφού γνωρίζει ποιος θα κάθεται στις διπλανές καρέκλες.

Πρόταση στον Αντώνη Ρέμο από τον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας, πρόταση για την κριτική επιτροπή, μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια, δέχτηκε ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής, όμως έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και ήταν αρνητικός.
Πιο θετική ήταν η Τάμτα, η οποία επίσης δέχτηκε πρόταση αλλά κι εκεί ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Όπως δεν υπάρχει συμφωνία ούτε και με τον Γιώργο Λιανό για την παρουσίαση, παρόλο που είναι ένα πρόσωπο που αγαπάει η Acun Media και έχει στηρίξει ο ΣΚΑΪ. Μέχρι λοιπόν αύριο, Πέμπτη, που θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού με το κανάλι του Φαλήρου και την Acun Media, το θρίλερ με το Voice θα συνεχιστεί.