Διαφήμιση - Advertisement
Πόπη Τσαπανίδου: Ζει τον απόλυτο έρωτα! Δείτε τρυφερές φωτογραφίες... - TVNEWS Πόπη Τσαπανίδου: Ζει τον απόλυτο έρωτα! Δείτε τρυφερές φωτογραφίες...

Πόπη Τσαπανίδου: Ζει τον απόλυτο έρωτα! Δείτε τρυφερές φωτογραφίες...


Η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού είναι μαζί τέσσερα χρόνια και πολύ ερωτευμένοι.....
Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή, ωστόσο δεν κρύβεται από τον φωτογραφικό φακό.
Η παρουσιάστρια του Star και ο χρηματιστής, που περνούν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους της Πόπης πριν από τέσσερις χειμώνες. Ο χρηματιστής γοήτευσε την όμορφη δημοσιογράφο με αργά και σταθερά βήματα.
Η θεατρική έξοδος της Πόπης Τσαπανίδου και του Νίκου Ιατρού
Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν στα στέκια της Αθήνας και η έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο άρχισε να γίνεται όλο πιο έντονη. «Γράψε απλά ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Τόσο καλά, που χτυπάω ξύλο. Η αλήθεια είναι ότι όντως αισθάνομαι πως περνάω τώρα την εφηβεία μου. Γιατί δεν πέρασα ποτέ μου. Ήταν ένα στάδιο της ζωής μου που αναγκάστηκα να προσπεράσω. Γενικά όλη μου η ζωή είναι τρελή. Και δύσκολη. Έτσι ήρθαν τα πράγματα»», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον Πάνο Κοκκίνη και το περιοδικό People το 2014.
Η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση τους, ωστόσο δεν αρνούνται να κάνουν μαζί δημόσιες εμφανίσεις τόσο σε θεατρικές παραστάσεις, όσο και σε νυχτερινά κέντρα.
Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τους έχει απαθανατίσει κατά καιρούς σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ… Όπως το 2015 κατά την απόδρασή τους στη Τζια, όσο και βραδινή έξοδό τους στα μπουζούκια.





Η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού σε απόδρασή τους στην Τζια
Η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού σε τρυφερά ενσταντανέ στα μπουζούκια
Η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού στα μπουζούκια
Το σίγουρο είναι ότι ο έρωτας της Πόπης Τσαπανίδου και του Νίκου Ιατρού καλά κρατεί και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
ΠΗΓΗ: www.FTHIS.gr