Διαφήμιση - Advertisement
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά είναι τα ΠΕΝΤΕ τρόφιμα που η υπερβολική κατανάλωσή τους προκαλεί ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! - TVNEWS ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά είναι τα ΠΕΝΤΕ τρόφιμα που η υπερβολική κατανάλωσή τους προκαλεί ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά είναι τα ΠΕΝΤΕ τρόφιμα που η υπερβολική κατανάλωσή τους προκαλεί ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!


ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά είναι τα ΠΕΝΤΕ τρόφιμα που η υπερβολική κατανάλωσή τους προκαλεί ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Υπάρχουν κάποια τρόφιμα, που οι περισσότεροι αδυνατούν να τα βγάλουν από τη διατροφή τους γιατί πολύ απλά τους... αρέσουν. Αλλοι πάλι δεν θέλουν ούτε να τα βλέπουν....




Οπως και να έχει η συχνή, υπερβολική κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με διάφορα προβλήματα υγείας και για αυτό πρέπει η λήψη τους να είναι προεσεκτική και σε λογικά πλαίσια.
Επεξεργασμένα κρέαταΕχουν πολλές θερμίδες, λίπη και νάτριο. Η υπερβολική κατανάλωση συνδέεται με προβλήματα παχυσαρκίας, διαβήτη, καρδιακών παθήσεων και καρκίνου.

Τρόφιμα με χαμηλά λιπαράΤα τρόφιμα διαίτης είναι γεμάτα με τρανς λιπαρά που ανεβάζουν τη χοληστερίνη και συνδέονται με καρδιακά προβλήματα. Επίσης, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και νάτριο.
ΜαγιονέζαΟλοι γνωρίζουν ότι η μαγιονέζα δεν είναι και το πιο υγιεινό τρόφιμο του κόσμου. Ωστόσο δεν γνωρίζουν ότι μια κουταλιά της σούπας περιέχει 90 θερμίδες, 10 γραμμάρια λίπους και 90 mg νατρίου.
Κατεψυγμένα γεύματαΜπορεί να προσφέρουν ευκολία και μπορεί κάποια από αυτά να είναι παρασκευασμένα με πολύ προσεκτικό τρόπο, ωστόσο, κάποια από αυτά είναι εξαιρετικά παχυντικά και έχουν μεγάλες ποσότητες νατρίου.
ΜαργαρίνηΗ μαργαρίνη είναι γεμάτη είναι γεμάτη υδρογονωμένα έλαια, τρανς λιπαρά δηλαδή, τα οποία είναι συνδεδεμένα με μια σειρά παθήσεων όπως ο διαβήτης και τα καρδιολογικά προβλήματα.
Σόδες και αναψυκτικάΣε όσους κάνουν δίαιτα το πρώτο πράγμα που τους συστήνεται να κόψουν είναι οι σόδες και τα αναψυκτικά. Ωστόσο, η κατανάλωσή τους δεν συνδέεται μόνο με την παχυσαρκία, αλλά και με νεφρικές βλάβες, καρκίνου και διαβήτη.