Διαφήμιση - Advertisement
Η οδοντόκρεμα δεν είναι μόνο για τα δόντια σου! Πέντε χρήσεις που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γνώριζες! - TVNEWS Η οδοντόκρεμα δεν είναι μόνο για τα δόντια σου! Πέντε χρήσεις που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γνώριζες!

Η οδοντόκρεμα δεν είναι μόνο για τα δόντια σου! Πέντε χρήσεις που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γνώριζες!


Η οδοντόκρεμα δεν είναι μόνο για τα δόντια σου! Πέντε χρήσεις που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γνώριζες!Βγάλε την οδοντόκρεμα από το μπάνιο και χρησιμοποίησε τη όχι μόνο για να τη στοματική σου ...



υγιεινή αλλά και για άλλες 5 χρήσεις!
Μάθε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις με την οδοντόκρεμα που έχεις ήδη σπίτι σου:

#1 Γυαλίζει τα κοσμήματα:
Τα faux κοσμήματα με την πάροδο του χρόνου χάνουν τη γυαλάδα και τη λάμψη τους, η λύση για να τα κάνεις να φαίνονται καινούργια είναι απλή και οικονομική!
Άπλωσε μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε μια μαλακή οδοντόβουρτσα και βούρτσισε τα κοσμήματα σου. Ξέπλυνε τα αξεσουάρ και γυάλισε τα με ένα μαλακό πανάκι.

#2 Εξαφανίζει τα σπυράκια:
Μόλις έβγαλες σπυράκι και έχεις πανικοβληθεί; Κάνε την οδοντόκρεμα σου σύμμαχο για τέλεια επιδερμίδα! Κάλυψε το σπυράκι σου και άφησε την οδοντόκρεμα να στεγνώσει. Έπειτα ξέβγαλε καλά το πρόσωπο σου και απόλαυσε την έξοδό σου, χωρίς καμία έγνοια.

#3 «Σώσε» το έγκαυμα:
Πόσες φορές έχεις καεί από μαγείρεμα, σιδέρωμα κ.ο.κ; Για να σώσεις την κατάσταση και να απαλύνεις τον πόνο και το τσούξιμο, άπλωσε απευθείας αρκετή ποσότητα οδοντόκρεμας στο σημείο που κάηκες, και αμέσως θα ανακουφιστείς ενώ θα προλάβεις το σημάδι από το έγκαυμα.

#4 Διώξε τις δυσάρεστες οσμές από τα χέρια:
Η οδοντόκρεμα δεν βοηθάει μόνο στο να έχεις φρέσκια αναπνοή, αλλά και στο να διώξεις τις δυσάρεστες οσμές από τα χέρια. Αν μόλις καθάρισες ψάρια, κρεμμύδια, σκόρδο και δεν φεύγει με τίποτα η έντονη μυρωδιά, αντικατάστησε το σαπούνι με... οδοντόκρεμα! Πλύνε τα χέρια σου με αυτή και κατευθείαν θα απαλλαγείς από τις δυσάρεστες οσμές!

#5 Επίμονος λεκές στα ρούχα; Καθάρισε τον με οδοντόκρεμα:
Ακόμα και οι πιο επίμονοι λεκές, εξαφανίζονται αν ακολουθήσεις το παρακάτω tip: Απλά βάλε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα βουρτσάκι και καθάρισε την περιοχή που λεκιάστηκε. Ξέπλυνε το ρούχο σου με λίγο νερό και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!
faysbook.gr