Διαφήμιση - Advertisement
Πάτρα: Γαλλικά και απίθανες σκηνές σε κηδεία - Το μεγάλο λάθος που άναψε φωτιές! - TVNEWS Πάτρα: Γαλλικά και απίθανες σκηνές σε κηδεία - Το μεγάλο λάθος που άναψε φωτιές!

Πάτρα: Γαλλικά και απίθανες σκηνές σε κηδεία - Το μεγάλο λάθος που άναψε φωτιές!


Πάτρα: Γαλλικά και απίθανες σκηνές σε κηδεία - Το μεγάλο λάθος που άναψε φωτιές!Απίθανες καταστάσεις στο νεκροταφείο της Πάτρας, με τον πόνο να μετατρέπεται σε οργή. Έξαλλοι οι συγγενείς από τα όσα έγιναν...



Όλα έγιναν προ ημερών στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς ηλικιωμένης και ενώ την "συνόδευαν" στην τελευταία της κατοικία, κατά την διαδικασία της ταφής διαπίστωσαν πως το φέρετρο είχε τοποθετηθεί σε λάθος τάφο! Αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο. Έξαλλα μέλη της οικογένειας της εκλιπούσας, ζήτησαν άμεσαν να "ανοιχτεί" ο οικογενειακός τάφος, για να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ενταφιασμού, όπως και έγινε.
Οι τραγελαφικές καταστάσεις όμως δεν είχαν τέλος, καθώς μπορεί το σκάψιμο να ολοκληρώθηκε, όμως όταν ήρθε η ώρα να τοποθετηθεί το φέρετρο, διαπιστώθηκε πως δεν χωρούσε! Τότε το φέρετρο ανέβηκε και πάλι στην επιφάνεια και άρχισε εκ νέου εκσκαφή. Επιχειρήθηκε λοιπόν δεύτερη απόπειρα τοποθέτησης του φέρετρου εντός του τάφου, όμως και αύτή την φορά ήταν ανεπιτυχής. Η διαδικασία του σκαψίματος επαναλήφθηκε και τελικά μετά από τέσσερις προσπάθειες κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση της ταφής.
Κατά την διάρκεια του περιστατικού, οι συγγενείς εκτός από τον πόνο τους είχαν να διαχειριστούν και τα θερμόαιμα μέλη της οικογένειας τους, που όλο αυτό το διάστημα, είχαν εξαπολύσει λεκτικές επιθέσεις, επιρρίπτοντας ευθύνες για το περιστατικό ο ένας στον άλλον, ενώ πληροφορίες θέλουν στενό συγγενικό πρόσωπο να εκτοξεύει "γαλλικά" κατά πάντων, ενώ βρισκόταν "πάνω" από το μνήμα! Αιτία του απίστευτου περιστατικού, φέρεται πως ήταν συνεπωνυμία, που μάλλον μπέρδεψε του υπαλλήλους που είχαν αναλάβει το "άνοιγμα" του τάφου.
Πηγή: tempo24.gr