Διαφήμιση - Advertisement
Διπλώστε ένα μπλουζάκι σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα! [video] - TVNEWS Διπλώστε ένα μπλουζάκι σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα! [video]

Διπλώστε ένα μπλουζάκι σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα! [video]


Μετά το σιδέρωμα το πιο κουραστικό (και βαρετό) πράγμα για μια νοικοκυρά (και όχι μόνο) είναι το δίπλωμα των ρούχων. Δείτε ένα τρόπο πώς να διπλώσετε το πουκάμισο ή το μπλουζάκι σας σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα...





Για την ακρίβεια χρειάζεται ακριβώς 1 δευτερόλεπτο και 85 κλάσματα του δευτερολέπτου.

Μπορεί να φαίνεται αδύνατο αλλά δεν είναι. Υπάρχει τρόπος και είναι απλός αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Χωρίζετε με μία νοητή οριζόντιας γραμμή το μπλουζάκι (ή το πουκάμισο) στη μέση

2. Χωρίζετε με μία δεύτερη νοητή κάθετη γραμμή το μπλουζάκι από τη μέση της απόστασης από το μανίκι στο γιακά

3. Το σημείο που τέμνονται οι δύο γραμμές ονομάστε το σημείο Α, το πάνω σημείο ονομάστε το σημείο Β και το κάτω σημείο ονομάστε το σημείο Γ (C στο βίντεο επειδή είναι στα αγγλικά)

4. Ξεκινήστε πιάνοντας το σημείο Α με το αριστερό σας χέρι και το σημείο Β με το δεξί σας χέρι και χωρίς να κουνήσετε το αριστερό σας χέρι από το σημείο Α σηκώστε το δεξί σας χέρι που κρατάει το σημείο Β και πηγαίνετε το (πιάνοντάς το) στο σημείο Γ.

5. Φέρετε τα δύο σας χέρια το ένα δίπλα από το άλλο (ξεσταυρώστε τα δλδ) και αφού τοποθετήσετε το μπλουζάκι με την μπροστά του όψη πάνω στο τραπέζι (ή τη σιδερώστρα), χρησιμοποιήστε το τραπέζι για να γυρίσετε το μπλουζάκι κανονικά (να βλέπει η πλάτη του το τραπέζι)

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τα βήματα