Διαφήμιση - Advertisement
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ για τον Τζορτζ Μάικλ - TVNEWS ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ για τον Τζορτζ Μάικλ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ για τον Τζορτζ Μάικλ


tromaktiko11153 
Σοκ έχουν προκαλέσει σε εκατομμύρια φανς του ταλαντούχου τραγουδιστή, George Michael, οι…

υπόνοιες που εκφράζονται δημόσια ότι ο αγαπημένος τους σταρ «έφυγε» από τη ζωή την ημέρα των Χριστουγέννων σε ηλικία 53 ετών λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών ουσιών.
Χθες, (27/12) η οικογένεια και πολλοί φίλοι του έσπευσαν να διαψεύσουν τις αναφορές ότι ήταν εθισμένος στην ηρωίνη όταν πέθανε και επιμένουν: «Δεν ήταν εξαρτημένος».
Άρθρο της εφημερίδας Daily Telegraph παρέθετε διάφορες πηγές που υποστήριζαν ότι ο Τζορτζ Μάικλ «πάλευε με τον εθισμό του στην ηρωίνη» και μάλιστα υπήρξε φορά που παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση.
Παράλληλα, τη μάχη που έδινε εδώ και μήνες προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, αποκάλυψε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Gary Farrow στα ξένα ΜΜΕ. Μάλιστα, όπως σημείωσε παρά τον αγώνα που έδινε και παρά την κακή κατάσταση του, ο George Michael εξακολουθούσε να είναι πολύ δημιουργικός και κόντευε να «ολοκληρώσει δύο σπουδαία άλμπουμ».
Εξάλλου, ένας φίλος του τραγουδιστή αποκάλυψε στην Mirror την εμμονή που είχε ο 53χρονος με τα πάρτι στην έπαυλη του. Τα «ηδονιστικά» πάρτι, όπως τα χαρακτηρίζει ο στενός του φίλος, διαρκούσαν μέχρι το ξημέρωμα, «Ο George λάτρευε να έχει πολύ κόσμο σπίτι του και να διασκεδάζουν μέχρι την επόμενη μέρα. Αυτό το έκανε μέχρι τον θάνατό του!», συμπλήρωσε.
Ένας άλλος φίλος του σταρ, που επικαλείται η Telegraph, εκτιμά ότι ο Michael πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά: «Έχει μπει στα επείγοντα αρκετές φορές. Έκανε χρήση ηρωίνης. Νομίζω ότι είναι απίστευτο που άντεξε και όσο άντεξε!».
Είναι αυτή η τελευταία του φωτογραφία;
Ο Τζορτζ Μάικλ είχε θεαθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με πρόσωπο πρησμένο από το πάχος, έξω από εστιατόριο κοντά στο σπίτι του στην Οξφορντσάιρ. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», o Τζορτζ Μάικλ ήταν σε κλινική για να υποβληθεί σε θεραπεία για υπερβολική δόση ηρωίνης.
Χιλιάδες μηνύματα αγάπης
Βαθύτατα συγκινημένοι δηλώνουν η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του Τζορτζ Μάικλ από τις εκδηλώσεις αγάπης των θαυμαστών του σταρ.
«Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του Τζορτζ δεν έχουν λόγια για το απίστευτο κύμα στοργής που εκδηλώνεται τις ώρες και τις ημέρες μετά τον θάνατό του», γράφουν σε ανακοίνωσή τους που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ατζέντη του. «Για κάποιον η ζωή του οποίου περιστρεφόταν γύρω από τη μουσική και ο οποίος αγαπούσε την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του (…) δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη τιμή από αυτά, τα πάμπολλα μηνύματα λατρείας», τόνισαν.
Πολλοί θαυμαστές του, με δάκρυα στα μάτια, πήγαν και σήμερα στα δύο σπίτια του, στο Λονδίνο και το Γκόρινγκ, για να εναποθέσουν λίγα λουλούδια και να ανάψουν ένα κερί.