Διαφήμιση - Advertisement
Μπελάδες για την Άννα Μαρία Λογοθέτη - TVNEWS Μπελάδες για την Άννα Μαρία Λογοθέτη

Μπελάδες για την Άννα Μαρία Λογοθέτη


Μπελάδες για την Άννα Μαρία Λογοθέτη Μπλεγμένη με υποθέσεις ξεπλύματος βρόμικου χρήματος από ναρκωτικά κινδυνεύει ....



να βρεθεί (λόγω του πρώην συζύγου της) η Άννα Μαρία Λογοθέτη, το άλλοτε ζουμερό κορίτσι του "321 ΑΝΤ1" που μεσουρανούσε στην TV της δεκαετίας του '90.
Σήμερα ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μεγάλη της αγάπη το ραδιόφωνο και ζει με το επίδομα ανεργίας.
Όπως αναφέρει η "Espresso" το 2003 είχε παντρευτεί έπειτα από σύντομη σχέση, τον φέροντα τον τίτλο του επιχειρηματία, χρηματιστή Ιωάννη Μούστο, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Το sex symbol της δεκαετίας του '90 δεν πτοήθηκε από την προηγούμενη προφυλάκιση του Ιωάννη Μούστου για την εμπλοκή του στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας του ελληνικού Χρηματιστηρίου, τις μετοχές-φούσκες. Ούτε κάμφθηκε από δημοσιεύματα του οικονομικού Τύπου, που αναφέρονταν σε έκνομες δραστηριότητες του συζύγου της.
Με τον Ιωάννη Μούστο χώρισε το 2013, λόγω "ασυμφωνίας χαρακτήρων". Η ίδια όπως αναφέρει η "Εspresso", εμφανίζεται να έχει δραστηριότητες οι οποίες δημιουργούν ερωτήματα. Στη Μάλτα ήδη έχει ξεσπάσει σκάνδαλο στο οποίο εμπλεκόμενος είναι ο Ιωάννης Μούστος, ο οποίος φέρεται ότι συνεργαζόταν με έμπορο ναρκωτικών σε ξέπλυμα χρήματος. Μάλιστα, στην υπόθεση αυτή φέρεται ότι εμπλέκεται και η Άννα Μαρία, χωρίς κανένας να μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις.
Ο Ιωάννης Μούστος εμφανίζεται να κατέχει σήμερα μια εταιρία της οποίας στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης ένας έμπορος ναρκωτικών, αλλά σε άλλες περιπτώσεις την ίδια περίοδο εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτρια η Άννα Μαρία Λογοθέτη.
Πηγή: Εspresso