Διαφήμιση - Advertisement
Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Γεωργία Τζόγια - TVNEWS Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Γεωργία Τζόγια

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Γεωργία Τζόγια


Ρόδος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η Γεωργία Τζόγια - Καταδίκη για τον οδηγό που προκάλεσε το τροχαίο!Η άτυχη μητέρα δύο μικρών παιδιών υπέκυψε στα τραύματά της. Δάκρυα για την ασύλληπτη τραγωδία σε δρόμο της Ρόδου...




Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε 38χρονο Ρουμάνο, που κατηγορείται για το θάνατο 33χρονης μητέρας και τον τραυματισμό των δύο ανήλικων παιδιών της σε τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί πριν από τρία χρόνια στη Ρόδο. Η τραγωδία είχε συμβεί στο 1ο χιλιόμετρο της οδού Τσαΐρι – Αεροδρομίου, στην είσοδο σχεδόν του Κολλεγίου Ρόδου. Στο σημείο εκείνο, το αυτοκίνητο της άτυχης μητέρας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο (επαγγελματική κλούβα) που οδηγούσε ο 38χρονος.
Η 33χρονη Γεωργία Τζόγια του Κυριάκου εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η παρέμβαση των Πυροσβεστών για να την απεγκλωβίσουν. Στη συνέχεια η ίδια μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο νοσοκομείο της Ρόδου χωρίς αισθήσεις. Ξεψύχησε στα χέρια των γιατρών λίγη ώρα αργότερα. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν και τα δύο της παιδιά, το δύο ετών αγοράκι και το τετράχρονο κοριτσάκι της τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου από τον παππού τους, ο οποίος ακολουθούσε όπως όλα δείχνουν του μοιραίου οχήματος, με το δικό του αυτοκίνητο.
Το ένα από τα δύο παιδιά είχε τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας καθώς διαγνώστηκε αιμάτωμα στο ένα από τα δύο νεφρά του, ενώ το αδελφάκι του είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Ρόδου εκτός κινδύνου. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο 38χρονος Ρουμάνος είχε και αυτός εγκλωβιστεί στο όχημα, από το σοκ που υπέστη προφανώς, χρειάστηκε περίπου μισό χιλιόμετρο για να ακινητοποιήσει το όχημά του στη δεξιά άκρη του δρόμου.
Οι αξιωματικοί της τροχαίας Ρόδου πάντως, που έφθασαν επιτόπου, αφού τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια τον κράτησαν στο τμήμα με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια με την οποία και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. Η δίκη έγινε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου το οποίο έκρινε ένοχο χωρίς ελαφρυντικά τον 38χρονο καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση 30 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ έκανε δεκτή και την χρηματική ικανοποίηση που είχε ζητηθεί.
Πηγή: rodiaki.gr