Διαφήμιση - Advertisement
Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει ένα αγγούρι! - TVNEWS Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει ένα αγγούρι!

Δεν φαντάζεστε τι μπορεί να κάνει ένα αγγούρι!


Τα αγγούρια μπορούν να συνοδεύσουν μια σαλάτα και να την απογειώσουν....




Ξέρατε όμως ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με πολλούς άλλους απίστευτους τρόπους!
Τονωθείτε με αγγούρι
Αν αισθάνεστε κόπωση, αφήστε στην άκρη την καφεΐνη και πάρτε ένα αγγούρι. Τα αγγούρια είναι μια καλή πηγή των βιταμινών Β και υδατανθράκων που μπορούν να προσφέρουν αυτό το γρήγορο "ξύπνημα" που μπορεί να διαρκέσει για ώρες.


Διώξτε το θάμπωμα από τον καθρέφτη του μπάνιου
Τρίψτε μια φέτα αγγούρι κατά μήκος του καθρέφτη, θα εξαλείψει την ομίχλη και θα αφήσει ένα υπέροχο άρωμα.

Απαλότερο και νεότερο δέρμα
Ψάχνετε για ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο για να αφαιρέσετε την κυτταρίτιδα πριν βγείτε έξω στην παραλία; Δοκιμάστε να τρίψετε μια φέτα αγγούρι κατά μήκος της περιοχής με το πρόβλημά για λίγα λεπτά, η φωτοχημική στο αγγούρι προκαλεί το κολλαγόνο στο δέρμα σας και συσφίγγει το εξωτερικό στρώμα μειώνοντας την ορατότητα της κυτταρίτιδας. Δουλεύει άψογα στις ρυτίδες!
Αγγούρι το super καθαριστικό!
Ψάχνετε για ένα «πράσινο» τρόπο για να καθαρίσετε τις βρύσες και τους νεροχύτες σας; Πάρτε μια φέτα αγγουριού και τρίψτε τη στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε, όχι μόνο θα αφαιρέσει την  αμαύρωση και θα φέρει πίσω τη λάμψη, αλλά δεν θα αφήσει ίχνη και δεν θα σας βλάψει τα δάχτυλα ή τα νύχια σας ενώ εσείς καθαρίζετε.
Φρεσκάρετε την αναπνοή σας
Μόλις τελειώσατε από ένα επαγγελματικό γεύμα και συνειδητοποιήσατε ότι δεν έχετε τσίχλα ή καραμέλα; Πάρτε μια φέτα αγγουριού και πιέστε τη στον ουρανίσκο σας με τη γλώσσα σας για 30 δευτερόλεπτα για να εξαλείψετε την άσχημη αναπνοή, η φωτοχημική θα σκοτώσει τα βακτήρια στο στόμα σας, τα οποία είναι υπεύθυνα για την πρόκληση της κακής αναπνοής. 
Έκτακτο γυάλισμα παπουτσιών  
Έχετε μια σημαντική συνάντηση ή μια συνέντευξη για εργασία και δεν έχετε αρκετό χρόνο για να γυαλίσετε τα παπούτσια σας; Τρίψτε ένα φρεσκοκομμένο αγγούρι πάνω από το παπούτσι, τα χημικά προϊόντα του  θα προσφέρουν μια γρήγορη και διαρκή λάμψη που όχι μόνο θα φαίνεται σαν καινούριο, αλλά απωθεί το νερό. 
Μαγική γόμα  
Γράφετε με ένα στυλό και κάνατε λάθος; Πάρτε τη φλούδα από ένα αγγούρι και σιγά-σιγά χρησιμοποιήστε τη για να διαγράψετε το λάθος, λειτουργεί επίσης για μολύβια και μαρκαδόρους που χρησιμοποιούν τα παιδιά στους τοίχους!