Διαφήμιση - Advertisement
Ράγισαν καρδιές: Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό, Γιάννη Μιχαλόπουλο! Ποιοι έδωσαν το παρών; (PHOTOS) - TVNEWS Ράγισαν καρδιές: Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό, Γιάννη Μιχαλόπουλο! Ποιοι έδωσαν το παρών; (PHOTOS)

Ράγισαν καρδιές: Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό, Γιάννη Μιχαλόπουλο! Ποιοι έδωσαν το παρών; (PHOTOS)


Ράγισαν καρδιές: Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό, Γιάννη Μιχαλόπουλο! Ποιοι έδωσαν το παρών; (PHOTOS)Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, ο πιο αγαπημένος δικαστής της ελληνικής τηλεόρασης,....



καθώς έγραψε ιστορία στο τηλεοπτικό κοινό ως πρόεδρος στη σειρά «Ορκιστείτε, παρακαλώ», είναι πλέον στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο 89χρονος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ, την Παρασκευή που μας πέρασε. Στην εξόδιο ακολουθία του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στο νεκροταφείο Ζωγράφου, εκτός από τον γιο του Λεωνίδα, την κόρη του Άρτεμη και τον εγγονό του Άρη, το τελευταίο «αντίο» του είπαν και πολλοί αγαπημένοι του συνεργάτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» και του δημοσιογράφου Αλκίνοου Μπούνια, το «παρών» στην κηδεία του έδωσαν η Κατερίνα Γιουλάκη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Σωτήρης Τσεβελέκος με τη σύζυγο του Έφη Θεοχάρη, ο Νίκος Βερλέκης, η Τζένη Ζαχαροπούλου, η Μάγδα Τσαγγάνη, ο θεατρικός επιχειρηματίας Μάρκος Τάγαρης καθώς και πολύ άλλοι. “Με δύο λόγια αγαπητός άνθρωπος”, δήλωσε, για τον Γιάννη Μιχαλόπουλο, στην εφημερίδα η σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου.  

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία στο Athensmagazine.gr: