Διαφήμιση - Advertisement
Τα πικρά δάκρυα της Αθηνάς Ωνάση: Απιστία ή... ένα παιδί πίσω από το διαζύγιο βόμβα; - TVNEWS Τα πικρά δάκρυα της Αθηνάς Ωνάση: Απιστία ή... ένα παιδί πίσω από το διαζύγιο βόμβα;

Τα πικρά δάκρυα της Αθηνάς Ωνάση: Απιστία ή... ένα παιδί πίσω από το διαζύγιο βόμβα;


Τα πικρά δάκρυα της Αθηνάς Ωνάση: Απιστία ή... ένα παιδί πίσω από το διαζύγιο βόμβα;Με απόλυτη σιωπή απέναντι στα εκατοντάδες δημοσιεύματα για το διαζύγιό της από τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο απαντάει προς το παρόν η Αθηνά Ωνάση.....





Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η εγγονή του μυθικού μεγιστάνα δεν έχει παραχωρήσει ποτέ ούτε μια συνέντευξη στη ζωή της, όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει έστω και μια ανακοίνωση που να επιβεβαιώσει τον κυκεώνα των δημοσιευμάτων που ξεκίνησε από την βραζιλιάνικη εφημερίδα Epoca.

Εκεί όπου ο Αλβάρο επιβεβαίωσε με μια διφορούμενη δήλωση τον χωρισμό του από την Αθηνά μετά από έντεκα χρόνια γάμου λέγοντας: «Είναι πραγματικά μια καταιγίδα, αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα το παλέψω μέχρι το τέλος».


Την ίδια στιγμή η κληρονόμος παραμένει εξαφανισμένη μετά τον τεράστιο θόρυβο που ξεσήκωσε η είδηση του διαζυγίου της και κάποιοι κάνουν ήδη λόγο για πικρά δάκρυα και πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μεγάλο ρόλο -λένε πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού- έπαιξε και η φήμη ότι παρά την επιθυμία της Αθηνάς Ωνάση να γίνει μητέρα, αυτό δεν κατέστη δυνατό επειδή όπως λέγεται ο Αλβάρο το απέφευγε διακριτικά.

Σε αυτό αξίζει να προστεθεί και το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος ήταν ο μόνος που χειριζόταν επικοινωνιακά ότι αφορούσε όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και την ίδια την Αθηνά.

Όσοι άλλωστε έχουν εντρυφήσει στα του βίου της «χρυσής» εγγονής του Ωνάση θυμούνται ακόμη το «κλειστό» και φοβισμένο κορίτσι που απεχθανόταν τα media και παρέμενε έτσι, ακόμη και μετά τη γνωριμία της με τον Βραζιλιάνο ιππέα. Τον γοητευτικό playboy που «έκλεψε» την καρδιά της σε ένα προπονητικό κέντρο στο Βέλγιο και την οδήγησε στον γάμο, αφού πρώτα ήρθε η ρήξη με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ.

Μια ρήξη που ουσιαστικά δεν γεφυρώθηκε ποτέ, αφήνοντας αποξενωμένους πατέρα και κόρη εδώ και χρόνια, χωρίς καμία επικοινωνία, με εξαίρεση τον γάμο της ετεροθαλούς αδερφής της, την οποία αγαπάει πολύ η Αθηνά, στη Γαλλία.

Εκεί έγινε η μοναδική συνάντηση πατέρα και κόρης, η οποία όμως δεν γεφύρωσε παρά μόνο για λίγες ώρες το χάσμα που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Στη Βραζιλία πλέον, όλοι αναζητούν εναγωνίως το κρησφύγετο της Αθηνάς, ώστε να πιστοποιήσουν ότι έχει επέλθει ο χωρισμός, χωρίς όμως να υπολογίζουν ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι χθεσινή.

Είναι κάτι που βιώνει τους τελευταίους μήνες ενώ πηγές κοντά σε αυτήν, υποστηρίζουν ότι με τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα, η «χρυσή» κληρονόμος αποφάσισε να μην συμμετέχει τελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Εκεί που -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- θα αγωνιζόταν για πρώτη φορά με τα ελληνικά χρώματα, αν και κάτι τέτοιο δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα.
Η «κατάρα» της απιστίας

Τη στιγμή που αναφέρεται ξανά η περίφημη κατάρα της δυναστείας Ωνάση, κάποιοι καλά γνωρίζοντες πολύ καλά τα πεπραγμένα της διάσημης οικογένειας, κάνουν λόγο για την κατάρα της απιστίας.

Μιας λέξης που ήταν άρρηκτα συνυφασμένη με τον μυθιστορηματικό βίο του ιδρυτή της Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος απάτησε την πρώτη του σύζυγό Τίνα Λιβανού με την Μαρία Κάλας, και τη διάσημη σοπράνο με την Τζάκι Κέννεντι, την οποία παντρεύτηκε τελικά.

Το απίστευτο είναι ότι μετά τον γάμο του με την πιο διάσημη χήρα του κόσμου, ο Ωνάσης αναζήτησε μετά την πάροδο λίγων μηνών, την αγκαλιά της Μαρίας στο Παρίσι.

Την ίδια αγάπη προς την απιστία έτρεφε και ο γοητευτικός αναμφισβήτητα Γάλλος playboy Τιερί Ρουσέλ, τον οποίο ερωτεύτηκε παράφορα η αδικοχαμένη Χριστίνα Ωνάση.

Ήταν τόσο παθιασμένη μαζί του, που δέχθηκε να συναναστρέφεται την Σουηδέζα ερωμένη του Γκάμπι, την οποία ο Ρουσέλ δεν χώρισε ουσιαστικά ποτέ, ακόμη και όταν παντρεύτηκε τη Χριστίνα.

Όπως ακριβώς η μητέρα της έτσι και η Αθηνά γοητεύτηκε από τον όμορφο Βραζιλιάνο Αλβάρο, οποίος εγκατέλειψε την πανέμορφη καλλονή Σιμπέλ Ντόρσα για την πάμπλουτη Ελληνίδα κληρονόμο.

Έντεκα χρόνια μετά τον γάμο τους, αποδείχθηκε σύμφωνα με τα όσα γράφονται ότι και αυτός βάδισε -αν και πιο διακριτικά- στα χνάρια του πατέρα της Αθηνάς, πληγώνοντας το κορίτσι με τα μελαγχολικά μάτια που τον λάτρεψε σαν Θεό